Öğrenci Hayatında Kilo Verme Çabası-Yurtta kilo vermek

onlyforgoodbody

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
113
44
28
Öğrenciyim ve yurtta kalıyorum.Kendime güzel bir yol buldum,adım adım sağlıklı ve etkili zayıflama yöntemi için sayfama bekliyorum
Facebook ta sapsade ve musmutlu adlı hesabım ve blogspotta yine sapsadevemusmutlu olarak varım.

Bir yazımı paylaşayım!
KİLO VERME PLANI & YURTTA KİLO VERME YOLLARI

Eveeet kilo vermek istiyorum doğrudur! Ben üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum.
Okulum dağda.Bildiğiniz dağ yani yokuş falan.Açık havada yürüyüş olur da mevsim kış olunca ne kadar olur onu bilemiyorum.
Ama yurdumda yürüyüş bandı,bisiklet,pilates topu ağırlık falan var yani mini bir spor salonu diyebiliriz.
Mutfak var.
Yani elimde kullanabileceğim imkanlar var çok şükür.

Eğer olmasaydı ne yapardım? Siz ne yapabilirsiniz?
Evde kalıyor olsaydım youtube'da bir sürü video var ben çok yapıyordum bir zamanlar onlardan yapardım.Parklarda yürürdüm.
Yurtta kalıyorsam fakat spor salonum yoksa yine videolar,açık alanlar,bisiklet sürme yerleri.Yani arkadaşlar imkan isteyen herkese var.Bizimkisinde spor salonu var da noluyor bu dönem hiç spor yaptın mı orada diye sorun bana cevap belli :HAYIR.

Gelelim benim nasıl bir yol izleyeceğime! 1 hafta yapacağım bunu.
Böyle küçük küçük listeler hazırlayacağım kendime.Yaptıkça bunlar beni motive edecek ve daha farklı maddeler eklenecek.Bence 1 haftada 5 kilo verme hedefinden daha gerçekçi,daha yapılabilir ve daha güzel bir yöntem.Deneyimimi mutlaka paylaşacağım!

#LİSTE1
1.Sabah aç karnına 1 saat interval yürüyüş
*aç karnına yapılan iterval yürüyüş yağ yakımı için birebir.(uzmandan okudum,atma bilgi değil)

2.Akşam 7'den sonra yemek yemek yok!

3.Midemiz hemen hemen yumruğumuz kadar.Orta büyüklükteki kase aslında bizi baya tok tutmaya yeterli.Fakat tıka basa dolduruyorum.O kadar doldurmak yok!

*Sürekli midenin boyutunu elimizi yumruk yapıp göz önüne getirirsek yediğimiz miktar azalacaktır.

4. Bol bol su. Hatta biraz da limonlu su.