Öğrenci evlerinden manzaralar

bunlar böyle erkek evi oluyo geneldesırnaşık şey beceriksiz şeyler. bizim kızın da var öğrenci evi valla dolaplarında dantel eksik bi tek

öyle evmi olurmuş insan yaşıyomu orda ne biçim öğrenciler okadarda olmaz yani pes doğrusu bunlar yabancıdır bizim çocuklarımız o kadar da pis olamazlar sanmıyorum

sorsan DERS ÇALIŞIYORUZ derleeer bahaneleride hazııır tabii..yaw bari çöpe atın yedikleriniizii

:))))))) ya alttakiler hadi neyse belki olabilirde tost, çay, çorba ama üztteki ikisi resmen çöp ev reha muhtarlık tam yani şaka gibi :))))

vallahi tüpleri bittiği için fırında çorba pişirmeyi başaran arkadaşlarım vardı..
allah yardımcıları olsun zor şartlarda okumaya çalışan öğrencilerin...

bukadar pislıge zor sartlara ragmen harıkadır bence ogrencı evlerı sadedır çok yaratıcı ev esyaları vardır ve sabahlara kadar edılen muhabbetle cıdden çok ozledım ahh ahh

bi düzeltme yapmak istiyorum öğrenci evi değil çöp evi olmalıymış.yaşanmaz yahu orada!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…