- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi karbeyaz07
ögrenci olduguna emın mısın yaa ben bunları ancak calsınca alabılırım DD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben su son resımdekıııı setıı cok begendımmm cantasıylaaaa bırlıkteeehepsı cok guzel neler var orda?????
ayrıca o cekmecenın ıcınde gordugum SHE pembe fermuarlı far setı bende de var ama ufacık ruju bıttı
blogunuzuuu yazarsanızzz zıyaret etmek ısterımmm karbeyazzz???????***:26:
Harika görünüyorlarr Lip balm setinin fiyatını merak ettim ne kadar ?
arkadaşlar benim şöyle bir derdim var daha önce söylenmişmidir bilmem şöyleki evet belki pudrada en iyisi mac yada ne bileyim loreal çok iyi ama bunların fiyat konusunda bi tık daha aşağı olup kalite bakımındanda idare eder olan ürünlere biraz örnek versek :126:
Anam bu ne
Bütün harçlığını makyaj şeysine harcıyorsun kanımca.
TüTü maşallah.
gerçekten maşallah böyle bi ögrenci bütçesi görmedim ben daha
ögrenci olduguna emın mısın yaa ben bunları ancak calsınca alabılırım DD
too Faced sweet dreams ve mac wintercool paletlerm
Eki Görüntüle 301011 Eki Görüntüle 301012 Eki Görüntüle 301013
too Faced sweet dreams ve mac wintercool paletlerm
1 yıldır bırak parfümü deodorandım bile yoktu. Alamadım. Öğrenci bütçesiymiş, peaöhh... Eşim 1000000000000tl sermayeye sahipken...
evet yaa bu nasıl öğrenci bütçesi böyle
TOO FACED markasının bir parlatıcısı 50 -60 tl en az kaldıkı bu far paletleri 110-120 tl küçük olanları maşallah galiba özel okulda okuyor ve yüksek gelirli bir aileye sahipsin ..
aldıgın hersey cok güzel topicini cok begendim canım.
pahalıdan ucuza her bütceye hitap eden ürünler var tek bir markayada odaklanmamışsın
hepsini mutlu günlerde kullan eger özelden blogunu yazarsan takip etmek isterim
Arkadaşlar ben de bir ürünü indirimli almaya çok özen gösteririm.. Marekt market gezip bir el kremini en uygun fiyata almaya çalışırım.. Büyük süpermarketlerdeki indirimleri http://www.markettenekadar.com bu siteden takip ediyorum. El kremi, saç kremi, şampuan, saç boyası, duş jeli gibi marketlerde satılan bakım ürünlerinin fiyatlarının karşılaştırıldığı bu site sayesinde ürünleri en uygun fiyata satın alabiliyorum..