- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Ben sana niye guldum anlatiyim burada bir striptiz klubu var adi da ne tahmin et.... Shady ladyDD ay bu urunu gorunce koptum gulmekten nasil guluyorum ama aklima direk orasi geldi Guzel urun ama gorursem bir denerim bakalim
Bahama mama da icki adi bu arada tadi guzeldir severim kendilerini
canım loreallın serumun dan memnun musun ? bir de telescopıc lerin hepsi ayn ısonucu vermiyor deniliyor ,altın sarısı rengnde olan dışı o güzelmiş.senın yorumun nedir?
Şurdaki Dalin ürünü nedir,ne işe yarıyor :) Benim bebek ürünlerine karşı zaafım varda,alışverişe gittiğimde direk o reyonlara gidiyorum :)Eki Görüntüle 299502 son alınanlar :)
Kısaca ;
Gratisten The Balm renkli nemlendirici aldım harika bir ürün herkese tavsiyemdir :)
İnglot mkyaj bazı inanılmaaaaaaaz :)
Gratisi çok sevdim kesinlikle gidip bakmalısınız :)
rossmann stick allıklar ve rujlar çok ucuz ve çok kalıcılar herkese tavsiyemdir :)
Daha fazla bilgi için sorularınızı bekliyorum :) Ve hala bloğumu bilmeyenler Özel mesaj atarak öğrenebilirler :)
Şurdaki Dalin ürünü nedir,ne işe yarıyor :) Benim bebek ürünlerine karşı zaafım varda,alışverişe gittiğimde direk o reyonlara gidiyorum :)Eki Görüntüle 299502 son alınanlar :)
Kısaca ;
Gratisten The Balm renkli nemlendirici aldım harika bir ürün herkese tavsiyemdir :)
rossmann stick allıklar ve rujlar çok ucuz ve çok kalıcılar herkese tavsiyemdir :)
Daha fazla bilgi için sorularınızı bekliyorum :) Ve hala bloğumu bilmeyenler Özel mesaj atarak öğrenebilirler :)
Kısaca ;
Şurdaki Dalin ürünü nedir,ne işe yarıyor :) Benim bebek ürünlerine karşı zaafım varda,alışverişe gittiğimde direk o reyonlara gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?