• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluşunun sünnetini yaptıran var mı?

lilithu

küçük Prensim benim
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
217
2
118
İstanbul
kızlar merhaba,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Oğluşunun sünnetini yaptıran var mı? Biz henüz yaptırmadık, Amerikan hastanesinde sorduk 2bin YTL civarıymış orada yaptıramayacağız. iyi bir hastanede ehil bir doktorun yapmasını istiyoruz ama ücretinin de uygun olması gerek. Yaptıranlar bizimle de paylaşabilirler mi? nerede yapıldı, kaç aylıkken, ücret neydi, kaç gnde iyileşti, bakımı nasıl zor mu, ..v.s.
sevgilerimle, bebişlerinizi de öpüp koklayın yerime

ben oğlumu dah sünnet etirmedim bilemiyorum bu konuda bilgim yok fakat küçükken sünnet ettirmek konusunda çok ii bir karar vermişsiniz bende doğumda hast yaptırcaktım ama engel olanlar oldu falan bende hast unuttum doğrusu şimdi kara kara düşünüyorum ne zaman masıl yaptırcam diye çünkü oğlum 3,5 yaşında şimdi. ama bebeklerde çok rahat oluyor yaptıran arkadaşlarım vardı çok kısa dürede ve hiç problem yaşamadan atlattılar. umarım sizinde öyle olur.

MERHABA
bende perşembe günü sünnet yaptırcam allah izin verirse erdem hastanesinde 200 ytl .
perşembeden sonra nasıl bir süreç olduğunu size anlatırım umarım rahat geçer.bu arada oğlum 7 buçuk aylık

Son düzenleme:
ben 13 günlükken yaptırdım...medical park bahçelievler'de..çocuk cerrahının adını unuttum şimdi..ama zaten bi tane çocuk cerrahı var..350 ytl idi lokal anestezili,genel anestezi olursa daha pahalıydı.Ayrıca bu emekli sandığına olan fiyatı.sizin sosyal güvenceniz nedir bilemiyorum tabii.. anestezinin etkisi geçince çok huysuzlandı, ağladı oğlum ama sadece o gün oldu ağlama...2-3 günde de iyileşti zaten.sünnetten sonra dr.un verdiği merhemlerden bolca sürüyorsun,biri hametandı ilaçların,diğerini unuttum.üstüne gazlı bez kapatmanı önermem,yaraya yapışıyor,sorun oluyor sonra..bolca merhem sür ve bezini bağla...bi numara büyük bi bez kullanabilirsin bikaç gün..geçmiş olsun

sıgorta karşıladı....Rıze de yaptırmıştım....

15 gunde ıyılestı
saat 9 da amalıyathaneye gırdı 15 dakıka sonra cıktı...

dıkışlerı kendılıgınden dustu

merhaba benoğluşumu 70 günlükken sünnet ettirdim. ankarada yaşıyorum. kıskaçlı yöntem denilen bi yöntem var. bence onu araştırın. iğne ile uyuşturdular bölgeyi. sonrasında oğluşum uyurken sünnet işlemi tamamlandı. hiç bir sıkıntımız olmadı. sadece ilk gece iğnenin etisi geçince 10 dakika falan bayaa ağladı ama sonrasında hiç bir sıkıntımız olmadı. zaten mandal gibi bişey taıyorlar. dikiş veya pansuman sorunda yok. bezde bağlanabiliyor. 3-4 gündede geçti. ilerleyen günlerdede banyoda kabuklar düştü. maşallah şimdi prensim süper. umarım yardımcı olmuşumdur. fiyat 250 ytl idi. çocuk ürolojisi doçentiydi.aşağıya linki koyuyorum bilgi almak isterseniz. hoşçakalın. bebişini öptümmm.

http://www.urokids.net/

ben 22 günlükken sünnetçiye yaptırdım onların daha tecrübeli olduğuna inanıyorum ve bir çok arkadaşımda öyle dedi en geç 1 haftada iyilesiyor korkulacak bişey yok

biz 41 günlüktü sünnet yaptırdığımızda koşuyolu medipol hastanesinde yaptırdık 500 ytl
çocuk cerrahı yaptı ilk gün biraz ağladı sonra normal hayatımıza döndük 1 hafta sonrada iyileşti

Back