Oğluşunu sünnet ettiren var mı?

lilithu

küçük Prensim benim
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
217
2
118
İstanbul
kızlar merhaba,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Oğluşunun sünnetini yaptıran var mı? Biz henüz yaptırmadık, Amerikan hastanesinde sorduk 2bin YTL civarıymış orada yaptıramayacağız. iyi bir hastanede ehil bir doktorun yapmasını istiyoruz ama ücretinin de uygun olması gerek. Yaptıranlar bizimle de paylaşabilirler mi? nerede yapıldı, kaç aylıkken, ücret neydi, kaç gnde iyileşti, bakımı nasıl zor mu, ..v.s.
sevgilerimle, bebişlerinizi:ecrin_bebek: de öpüp koklayın yerime

canım bizde yaptırmayı düşünüyorduk ama doktorumuz 6.aydan sonra yaptırmayı önerdi.bağışıklık sistemi biraz daha gelişsin dedi.enfeksiyondan dolayı 2 aylıkken yaptıran bir ark.var.hiç zorluk yaşamadığını ve göbek bağı gibi kısa sürede iyileştiğini söylemişti.

Canım ben dogumda sunnet ettirdim..dogumunu metropolitan florance nightingale de yaptım..sunneti de hemen orda yaptılar..1200 lira verdim ben sunnete ama koc allianzlıya indirim vardı..bu arada ben hastaneden cıkmadan hemen yaptırmak istedigim icin orda yaptırdım..diger hastanelerden de fiyat aldım..aslında en ucuzu amerikan hastanesiydi..800 ytl demişlerdi bana...ama sana denilen fiyatı anlayamadım..bu arada yeni dogan sunneti cok kolay oluyor ama simdi de eminim kolay olucaktır..bizim 3 gunde iyileşti hemen..sadece bir gazlı beze pomat surup pipisinin üstüne kapatıyodum..her alt degiştirdigimde yeni bir gazlı bez ve pomat koyuyodum...inan bana buyumeden yaptırmak en guzeli..hic aglamadı bile agrısı olup da..herkese tavsiye ederim..

teşekkürler canım, bu arada bebişlerimiz adaşmışkaydirigubbakcemile5
eğer 1 aylık olana kadar yapılsaymış 800 müş şimdi yapılırsa 1700-2000 civarıymış

biz bu konuyu daha bugün aralık anneleri bölümünde konuştukk
benim 8 yaşında bi oğlum var ve ben aklının ermesi taraftarıyım çünkü hayatta bi kereye mahsus şeylere hep özen gösteririz dimi..gelinliğimiz düğünümüz askerlik vs vs
bana kalırsa sünnet te erkek çocuk için ve ailesi için özel olmalı ve akıllarda hatıralarda kalmalı..
geç olmalı yani 6 yada 7 yaşlarında ben öyle yaptım tadını çıkara çıkara...
çokta huzurluyum hatta bi arkadaşımın oğlu annesi küçükken merasimsiz sünnet ettirdiği için 9 yaşında sünnet kıyafeti giydirilip merasim yapılmıştı oğlunun içine oturmuş..

bende yaptırmak istiyordum biran önce. üroloji doktoru bulduk daha yi olcağını düşündük.doktor 9 aylıkken yaptırmayı önerdi.o sünnet derisnin ona fayda sağladığını söyle şuan için...nisan ayına gün aldık ege üniversitesinde yaptırcaz inş hayırlısıyla

ben de düşünüyordum am 8 aylıkken yaptıran bir arkadaşımın bebeğini gördükten sona beklemenin en iyisi olacağını düşündüm.
çok çekti bebek arkadaşar 10 günde iyileşemedi gecesi gündüzü belli deildi. benim gözüm çok korktu o nedenle ben de 7 yaşından sona düşünüyorum kısmetse.
ama doğar doğmaz yapıldığında çok kolay atlatıldığını duymuştum idrarı zaten tedavi ediyormuş.

biz oğlumu geçen ay sünnet ettirdik ve hiçbir sıkıntısı olmadı sadece sünnet edilirken çok ağladı.o gece kendimizi çok hazırladık uyumayacağına ama hiç umduğumuz gibi olmadı hiç ağlamadı zaten önemli olan ilk geceymiş onuda sorunsuz atlattık.şimdide iyileşti zaten.çocuğun bilmesi taraftarı değilim hiç çünkü yeğenlerimden biliyorum 5 yaşında oldular ve çok utandılar hem çok korkuyorlar zaten doktorlarda tavsiye etmiyor 2 yaşla 6 yaş arasını. 6. aydan 2 yaşına kadarda çok sorunlu olur emekler yeni yürümeye başlar yatmak istemez ben oğlumun sünnetinin zamanında olduğunu düşünüyorum bu açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…