Bebek Beslenmesi Oğluşumun Yüzündeki Sivilceler :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Seray0390

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
61
1
16
Şırnak
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık bir oğlum var yüzündeki sivilceler hala geçmedi bir ebe arkadaş anne sütünün yağlı olmasından dedi ama internette araştırıyorum gebelikteki hormonların yükselmesi sonucu oluştuğu yazıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? ne kadar sürede geçti sizlerinki? Doktorlar bu tarz sivilceler için kortizonlu kremler veriyormuş aklım çok karıştı :( Ve bazen kendimi suçluyorum benim oğlumun yüzü neden bebek yüzü gibi değil bakamıyor muyum acaba diye.

Merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık bir oğlum var yüzündeki sivilceler hala geçmedi bir ebe arkadaş anne sütünün yağlı olmasından dedi ama internette araştırıyorum gebelikteki hormonların yükselmesi sonucu oluştuğu yazıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? ne kadar sürede geçti sizlerinki? Doktorlar bu tarz sivilceler için kortizonlu kremler veriyormuş aklım çok karıştı :( Ve bazen kendimi suçluyorum benim oğlumun yüzü neden bebek yüzü gibi değil bakamıyor muyum acaba diye.

canım sivilce derken isilik gibi oluyor onları diyorsun di mi? sıcaktan da olabiliyor bebeği fazlaca giydirip terletmediğinden emin ol. ne kadar sürede geçmişti bizimki hatırlamıyorum ama gül suyuyla silmiştim bir ara onu hatırlıyorum

canım sivilce derken isilik gibi oluyor onları diyorsun di mi? sıcaktan da olabiliyor bebeği fazlaca giydirip terletmediğinden emin ol. ne kadar sürede geçmişti bizimki hatırlamıyorum ama gül suyuyla silmiştim bir ara onu hatırlıyorum

Kırmızı kırmızı sivilceler daha önce uçları beyazdı ergenlik sivilcesi gibi ama onlar geçti şimdi sadece kırmızı pütürcüklü. Sadece yanaklarında var vücudunda yok. İsilik ne tam olarak bilmiyorum yani daha önce görmedim ama evin sıcaklığı 24 dereceyi geçmiyo sürekli havalandırıyorum. Birde gül suyunu deneyim bari teşekkür ederim

ben de anne sütü yağlıysa olur diye biliyorum, sevinmelisin aslında.. benim de bebeğimde oldu hergün bir tülbenti sıcak su ile yıkayıp yüzünü sildim krem falan tercih etmedim.. bir de dikkat et emzirirken falan yüzüne süt sıçradığında hemen sil.. sonra kendi kendine geçiyor zaten ben de çok üzülmüştüm ama kalıcı olmuyor merak etme..

Back