Canim yazliklarda 18-24 bu yaz istanbuldan gelmeden aldim burda tiplamda iki ay giydi daha taksitleri bitmeden kiz geldi birTm sen işde istanbukda olsa daha giyebilirdi buralar soguk kis erken geliyo aldigom o kadar kiyafet bosa oldu bircunu oduyoruz daha heosi lcwdan onlarida dersen hesaplarim sadece kisliklarsa bedenleride yazdim o uclu hirkali takim 12yqziyo bir yas digeride ayni bir yas
Tm sen müsait olunca kıyafetlerin karşısına beden ve fiyatlarını tek tek belirtirsen hem benim için hem de diğer arkadaşlar için kolay olur. Herkese ayrı fiyat ve bedenlerini yazmak uğraştırır seni
Tm sen müsait olunca kıyafetlerin karşısına beden ve fiyatlarını tek tek belirtirsen hem benim için hem de diğer arkadaşlar için kolay olur. Herkese ayrı fiyat ve bedenlerini yazmak uğraştırır seni
canım bunlar birde birazdan ekleyeceklerim 9-12 bir gömlek var mavi o 12-18 bunların hepsi kuzuna olur birtek sarı kapsonlu 3-6 ay tek tek yükleyim bedenlerini karsısına yapamadım bu sekilde olurmu
cnm yazlıklarla beraber fiyat çıkar bana toplu alımlar da kargo çok tutuyor uygun fiyat olursa alayım sitede toplu satışta çok indirim yapılıyor durumum çok iyi değil o yüzden toplu uygun olsun diye alayım dedim fiyat gönder anlaşırsak bilgilerini gönderirsin