Merhaba yas ve fiyat verirmisiniz
Ben 2 yas bakıyorum esofmanlar ve pantolonlar nasılmerhaba canım hangilerini sordugunu belirtirsen daha net yardımcı olurum bedenelri karısık en küçüğü şu sarı kapsonlu olan 3-6 ay ama yasına kadar giydi nerdeyse o dönemde büyük geldi kuzuma ki oğlumun boyu uzundur onnun dışındakiler 9-12de üstüde var
Ben 2 yas bakıyorum esofmanlar ve pantolonlar nasıl
canım 9-12 esofmanlar pantolanlarda 12 yazıo bir yas yani malesef oğlum daha 23 aylık benim hepsi iki yaş altı
Canim senin kuzuna olabilecek o gri bordo diger gr sari lacivert alt ust bej ve lacivert pantolanlar kormizili ust ve alt gri takim ve kot oantolanlar ustunun gomlekleri birde uctane bordo lacivert takimlar varya onksr olur heosinemi dersin hesapliyim ona gire hemenCnm oğlum 10 aylık olabilecek kıyafetlere toplu fiyat verebilirmisin
10 aydan itibaren olabilecek 1yasta olur 10 aydan kuçuk olmasın evet hepsi için toplu fiyat istiyorum tek tek ikimizde ugraşmamıs oluruz bütçeme uyarsa alıcamCanim senin kuzuna olabilecek o gri bordo diger gr sari lacivert alt ust bej ve lacivert pantolanlar kormizili ust ve alt gri takim ve kot oantolanlar ustunun gomlekleri birde uctane bordo lacivert takimlar varya onksr olur heosinemi dersin hesapliyim ona gire hemen
Birde kahverengi mont olur canim odaminolsun kalsinmi
10 aydan 15 aya kadar kışlık 15 ay yaza geliyor yazliklar 15 aydan sonra ise olurBirde kahverengi mont olur canim odaminolsun kalsinmi
Canim 9-12 12-18 var ama cogu sana ayirdiklarimin 9-12 birtek o kapsonlu 3-6ay ama ben yasinda da sonrasindada giysirdim ki benim oglumun boyu uzun rahatlikla giydirebikirsin cok temiz yipranma bile yok emin olabilirsin10 aydan itibaren olabilecek 1yasta olur 10 aydan kuçuk olmasın evet hepsi için toplu fiyat istiyorum tek tek ikimizde ugraşmamıs oluruz bütçeme uyarsa alıcam
Canim yazliklarda 18-24 bu yaz istanbuldan gelmeden aldim burda tiplamda iki ay giydi daha taksitleri bitmeden kiz geldi birde istanbukda olsa daha giyebilirdi buralar soguk kis erken geliyo aldigom o kadar kiyafet bosa oldu bircunu oduyoruz daha heosi lcwdan onlarida dersen hesaplarim sadece kisliklarsa bedenleride yazdim o uclu hirkali takim 12yqziyo bir yas digeride ayni bir yas10 aydan 15 aya kadar kışlık 15 ay yaza geliyor yazliklar 15 aydan sonra ise olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?