Bebek İkinci El OĞLUŞUMUN ÇANTASI YIRTILDI ÇANTA ARIYORUM ACİL

ayberkayefe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
176
17
318
Olumun okul çantası yırtıldı 2. sınıfa gidiyor fazla veya kullamadığı olan uygun fiyatlı olsun arkadaşlar

Son düzenleme:
Spiderman lisanslı çanta var isterseniz resim atarım 1 .ci sınıfta çok az kullandı sadece

Lisanslı Ben10. Benim oğlum da 2. sınıfta kullanmıştı. Her açıdan resmini çektim. Yan çekimde, olan yırtığı görüntüledim .Özellikle önden de çektim belli olmadığını göresiniz diye. Onun dışında fermuar, kumaş ve diğer tüm parçaları sağlamdır. Kusurlu yer kullanıma engel olmayan, sadece Ben10 baskısının çantaya dikildiği bölümdür. Fiyatı 15 tl. Düşünürseniz görüşelim...

Eklentiler

• IMG_2346.JPG
    128,7 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_2332.JPG
    140,4 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_2335.JPG
    104,6 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG_2337.JPG
    106,9 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_2338.JPG
    101,4 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_2339.JPG
    170,5 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_2341.JPG
    99,7 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_2343.JPG
    128,8 KB · Görüntüleme: 168
30 tl resim akşam atarım resmini hiç bir sorunu yok bu resmin aynısı hakan çanta

Merhabalar...actıonman (orıjınal)yeni gibi ilkokulu bitirirsıniz...HAKAN ÇANTANIN Spiderman orıjınal beslenme kabını da hediye veriyorum....20 tl....Ayakkabılar kısmet olmamıştı ama inşallah beğenir oğlunuz....

evet cnm ya sağlık olsun ikican arkadaşımızda yinede nezaket göstererek yardımcı olamak istedi sağolsun..cnm akşama eve gidince oğluşuma gösterip tüm arkadaşlarınkini seçimini söylerim teşekkürler

Sağlık olsun, ikicanda sevdiğim bir arkadaşımdır bu sitede....Çantaya gelince önemli olan , bizden çok çocukların beğenmesi...Ama parayı veren biz anneler olduğumuz için , en doğruyu yapmaya çalışıyoruz her zaman.....Sağlıcakla kalın.....

Aslında var ama McQuenn li . Orjinaldir fakat biraz fazla kullandık. Beğenirseniz hediyem olsun paşaya

Eklentiler

• IMG_2349.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_2347.JPG
    93,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2348.JPG
    91,5 KB · Görüntüleme: 103
Aaaa yeni gördüm canım....Hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın oğluşun....
Bu yarışmanın galibi benim alselzias arkadaşım
Çanta sahibine ulaştı bile, beğenmişler. Ben de mutlu oldum tabii ki.
Ne güzel yarışlar bunlar!!! İyi ki varsın KK

Bu yarışmanın galibi benim alselzias arkadaşım
Çanta sahibine ulaştı bile, beğenmişler. Ben de mutlu oldum tabii ki.
Ne güzel yarışlar bunlar!!! İyi ki varsın KK
Hayırlı olsun dedim ... Ama ben kimseyle yarışa girmem, öyle bir kulvara sokmam kendimi...Bu kulübe girerken de amacım , 10 senedir eşe dosta verdiğim giysileri değerlendirip , çocuklarımın artan okul masraflarına destek olmaktı....Ama sen yarış istiyorsan kulüpte üye çok, değerlendirebilirsin...Bu arada çantayı sattığın arkadaşı (ayberkayefe) ekarte edip ayırttığın ayakkabılar hala beklemede....Başka konularda görüyorum seni...Hııııı....:)

Haksız suçlamalara maruz kaldığımı hissettim . Umarım yanılmışımdır. Yine de cevap hakkı doğdu bana diye düşünüyorum. Bu topiği daha fazla meşgul etmemek adına özelden yazdım, bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…