- 23 Temmuz 2009
- 176
- 17
- 318
- Konu Sahibi ayberkayefe
-
Yanında beslenme çantasıda hediye edebilirimOlumun okul çantası yırtıldı 2. sınıfa gidiyor fazla veya kullandığı olan uygun fiyatlı olsun arkadaşlar
evet cnm ya sağlık olsun ikican arkadaşımızda yinede nezaket göstererek yardımcı olamak istedi sağolsun..cnm akşama eve gidince oğluşuma gösterip tüm arkadaşlarınkini seçimini söylerim teşekkürler
aynennn cnmmm...))))Desenize oğlunuzun jüri başkanlığı yapacağı bir yarışmaya girdi bizim çantalar
Aslında var ama McQuenn li . Orjinaldir fakat biraz fazla kullandık. Beğenirseniz hediyem olsun paşayakızlarrrr jüri başkanımız ikican arkadaşımızın ben 10 li çantasını beğendi ama alselzias arkadaşımın beslenme çantasını görünce ben 10 linin hediyesi beslenme çantası yokmu dedi paşam
Tamam, bunu da eklerim ...olsun cnm paşam mutlu olur
Bu yarışmanın galibi benim alselzias arkadaşımAaaa yeni gördüm canım....Hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın oğluşun....
Hayırlı olsun dedim ... Ama ben kimseyle yarışa girmem, öyle bir kulvara sokmam kendimi...Bu kulübe girerken de amacım , 10 senedir eşe dosta verdiğim giysileri değerlendirip , çocuklarımın artan okul masraflarına destek olmaktı....Ama sen yarış istiyorsan kulüpte üye çok, değerlendirebilirsin...Bu arada çantayı sattığın arkadaşı (ayberkayefe) ekarte edip ayırttığın ayakkabılar hala beklemede....Başka konularda görüyorum seni...Hııııı....:)Bu yarışmanın galibi benim alselzias arkadaşım
Çanta sahibine ulaştı bile, beğenmişler. Ben de mutlu oldum tabii ki.
Ne güzel yarışlar bunlar!!! İyi ki varsın KK
Haksız suçlamalara maruz kaldığımı hissettim . Umarım yanılmışımdır. Yine de cevap hakkı doğdu bana diye düşünüyorum. Bu topiği daha fazla meşgul etmemek adına özelden yazdım, bilginize...Hayırlı olsun dedim ... Ama ben kimseyle yarışa girmem, öyle bir kulvara sokmam kendimi...Bu kulübe girerken de amacım , 10 senedir eşe dosta verdiğim giysileri değerlendirip , çocuklarımın artan okul masraflarına destek olmaktı....Ama sen yarış istiyorsan kulüpte üye çok, değerlendirebilirsin...Bu arada çantayı sattığın arkadaşı (ayberkayefe) ekarte edip ayırttığın ayakkabılar hala beklemede....Başka konularda görüyorum seni...Hııııı....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?