Bugün ki derdim oğluşumun burnu...
Oğlumun burnu ara ara kanıyordu gecen sene de aynısı olmuştu kılcal damar çatlamaşıymış acile gitmiştik apar topar ormanda kbb doktoruna sevk ettiler... Doktor yakmıştı daha sonra hiç olmadı
Gecen hafta yine oldu kanamalar gün içersinde 4// 5 defa kanıyordu Cumartesi özel bi hastanenin kbb uzmanına musyne olduk güzel bir muayne sonrası Yaktı kanama durdu...
Daha sonra Sünger gibi bişi koydu BUNU ÇIKARMAYIN KENDISINI DÜŞER dedi oğlum o tampondan çok rahatsız oldu ANNE ÇIKARSLIM dedi eşim DOKTOR KENDI DÜŞER DEMIŞTI BIRAK DEDI..
Eşime çıktımı dedim evet burnunu silerken düştü dedi , ama düşmemiş biri oğlum sabah kalkınca burnu tıkalı gibiydi anlamadım konduramadım şimdi baktım ki ( Işıkla) orda sertleşmiş krem ile yumuşattım cımbızla alıyım diye oğlum çok ağladı dokundurmadı eşim geldi o biraz çıkarttı krem sürdüm bolca yumuşasın diye ama nafile banyo yaptırmayı düşünüyorum bol su ile çıkar mı ????
Yada ne yapmalıyım nasıl çıkar uyuyunca alırım diye düşünüyorum sma acıyor diyo,,, bu saate kbb doktorunun mesaisi bitmiştir acile gitmk istemiyorum çünkü hep yeni mezun ve tecrübesizler... Nasıl çıkar sizce akıl verin..
Uzun olmuş baya ama Detaylı anlatmak istedim.. Kusura bakmayın...