Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah yaaaa ne güzelll sıra bize geliyo allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hiç ayrılmayın inşallah öpüyorum bebişini canım haftaya benim kontrol de sonraki hafta doğum tarihimiz içim kıpır kıpır yaaa
İnşallah kızlar bizde hayırlısıyla evlatlarımızı sag salim kucagımıza alsak zaman azaldıkça korku endişe merak hepsi birden arttı valla resmen size imreniyorum herşeyi atlattınız bebişlerinizi öpüp kokusunu duyuyorsunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ömrümden dokuz ay değil dokuz yıl gitti valla. Ama gül kokulum için herşeye değer.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..günlerimiz emmek,alt değiştirmek ve uyumakla geçiyor.bugün ilk doktor kontrolümüze gidicez...
allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin.bir an evvel sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın....sevgiler.