• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluşumla evimizdeyiz:)

gözün aydin olsun, Allah anali babli büyütsün. Ne güzel sen hayirlisiyla kurtuldun, darisi tüm hamislerin basina.

ah yaaaa ne güzelll sıra bize geliyo allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hiç ayrılmayın inşallah öpüyorum bebişini canım haftaya benim kontrol de sonraki hafta doğum tarihimiz içim kıpır kıpır yaaa

canim hayirli olsun kusura bakma anca kendime gelip tebrik ediyorum seni. allah ayirmasin sizi

tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün benim yerime bebişinin yanaklarından öp :)

tebrikler canım bebişlerimizi teker teker kucağımıza alıyoruz çok şükür darısı diğer arkadaşlarımızın başına hayırlısıyla....

İnşallah kızlar bizde hayırlısıyla evlatlarımızı sag salim kucagımıza alsak zaman azaldıkça korku endişe merak hepsi birden arttı valla resmen size imreniyorum herşeyi atlattınız bebişlerinizi öpüp kokusunu duyuyorsunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ömrümden dokuz ay değil dokuz yıl gitti valla. Ama gül kokulum için herşeye değer.

çok tebrik ediyor ve ömür boyu sağlık mutluluk diliyorum. darısı başımıza...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..günlerimiz emmek,alt değiştirmek ve uyumakla geçiyor.bugün ilk doktor kontrolümüze gidicez...
allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin.bir an evvel sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın....sevgiler.

tebrikler allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
sizlere bagislasin ne guzel ya darisi benim gibi bekleyen herkesin basina

Back
X