• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluşuma kavuştuum :))

zeynep882

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2007
59
0
286
42
Konya
selam kızlar ben geldiim.çok şükür oğluşuma kavuştum 4 ekim saat 10.45 de dünyaya merhaba dedi kısaca hikayemden bahsedeyim saat 10:30 da giridik ameliyata 10:45 de oğluşum gelmiş.11:15 de de ben kendime gelidim 3 kilo 300 gr 50 cm bebeğimin kilosu ve boyu çooook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin sağ salim kurtarsın herkesi dikiş yerlerim çok acıyo bu arada :( ama oğluşum için herşeye değer

selam kızlar ben geldiim.çok şükür oğluşuma kavuştum 4 ekim saat 10.45 de dünyaya merhaba dedi kısaca hikayemden bahsedeyim saat 10:30 da giridik ameliyata 10:45 de oğluşum gelmiş.11:15 de de ben kendime gelidim 3 kilo 300 gr 50 cm bebeğimin kilosu ve boyu çooook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin sağ salim kurtarsın herkesi dikiş yerlerim çok acıyo bu arada :( ama oğluşum için herşeye değer

gözün aydın canım güle gule buyut bebeşini :nazar:iyi dogmuş alah analı babalı buyutsun canım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.hayırlı bi evlat olur inş.

gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı ve huzurlu olur inşallahhh

yaşı uzun olsun zeynep allahım analı babalı saglıklı büyütsün tebrik ederim opuyorum seni

sağlıklı sıhhatli analı babalı büyür inşallah.gözünüz aydın.darısı hayırlısıyla biz bekleyenlere inşallah.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün vatana millete ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah evladın

gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah...

analı babalı büyüsün inşallahhh
allah ikinize de sağlıklı mutlu bir ömür nasip eğlesin...:nazar:a.s.

Allah Bağişlasin Canim Allah Mutlu Huzurlu Sağlikli Kocaman Bir Hayat Nasip Eylesin.....ve Sizlere Oğluşun Bol şans Getirsin

Back