• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluşum utku ve doğum hikayemiz.....

Allah analı babalı büyütsün..ne güzel işte en azından sancıyı saatlerce çekmemişsiniz..dr nuzuda tebrik ediyorum sizi o anda sezeryana almadığı için...bence en doğru şekilde yönlendirmiş sizi...geçmiş olsun..darısı başımıza

sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah, bu arada benimde oğlumun adı utku olucak:)

oyy maşallah Allah bizlerede nasip etsin inşallah kolay doğumlar
bebeğinizi güle güle büyütün

canım allah analı babalı büyütsün benimde 2 hafta ya var ya yok doğuma.Merak ettim canım lavman nedir ve neden yaptıar bilgim yok pek bu konuyla ilgili...yardımcı olursan sevinirim

Allah bağışlasın. Uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Darısıda başımıza.

Allahım hayırlısını versin huzurlu saglıklı mutlu bi şekilde bir ömür hayat sürün inşallah...o meleği bizim yerimizede kokla annesi cennet kokuyodur o ufaklık.darısı biz hamilellerin basına herkese hayırlı doğumlar diliyorum

canım lavmanı normal dogum yaptıgın zaman yapıyorlar....
ıkınma sırasında büyük tualetini yapma diye önceden lavman ile boşaltıyolar....

allah analı babalı büyütsün canım bende dogum yaptım normal ama lavma yapılmadı gerçi brşeyde yememiştik su bile içirmiyorlar resmen esir gibi hissetmiştim kendimi ama nasipse 2 dogumumu son ana kadar evde bekliyecegim

Back