Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah analı babalı büyütsün..ne güzel işte en azından sancıyı saatlerce çekmemişsiniz..dr nuzuda tebrik ediyorum sizi o anda sezeryana almadığı için...bence en doğru şekilde yönlendirmiş sizi...geçmiş olsun..darısı başımıza
canım allah analı babalı büyütsün benimde 2 hafta ya var ya yok doğuma.Merak ettim canım lavman nedir ve neden yaptıar bilgim yok pek bu konuyla ilgili...yardımcı olursan sevinirim
Allahım hayırlısını versin huzurlu saglıklı mutlu bi şekilde bir ömür hayat sürün inşallah...o meleği bizim yerimizede kokla annesi cennet kokuyodur o ufaklık.darısı biz hamilellerin basına herkese hayırlı doğumlar diliyorum
allah analı babalı büyütsün canım bende dogum yaptım normal ama lavma yapılmadı gerçi brşeyde yememiştik su bile içirmiyorlar resmen esir gibi hissetmiştim kendimi ama nasipse 2 dogumumu son ana kadar evde bekliyecegim