arzubeyda seni bekliyorum bebişim:) Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2008 57 0 40 4 Ocak 2010 Konu Sahibi arzubeyda #1 BUGÜN ÖĞRENDİK 18+3 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK MUTLUYUM ADINIDA BELİRLEMİŞTİK ZATEN (EFE KUTAY)OLACAK OĞLUŞUMUN ADI ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN:):):):CüvCüv::ecrin_bebek:
BUGÜN ÖĞRENDİK 18+3 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK MUTLUYUM ADINIDA BELİRLEMİŞTİK ZATEN (EFE KUTAY)OLACAK OĞLUŞUMUN ADI ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN:):):):CüvCüv::ecrin_bebek:
BEYAZ MELEK Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 10.372 12 41 4 Ocak 2010 Konu Sahibi arzubeyda #2 hayırlı olsun ne güzel allah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucakla oğlunu... ben de kızım olmasını çok istemiştim adını koymuştum çoooook önceden rabbim bana kızımı verdi çok şükür allah herkezin gönlüne göre versin sağlıkla
hayırlı olsun ne güzel allah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucakla oğlunu... ben de kızım olmasını çok istemiştim adını koymuştum çoooook önceden rabbim bana kızımı verdi çok şükür allah herkezin gönlüne göre versin sağlıkla