Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğluşum kuzeyin odası

nesli885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
127
1
96
İstanbul
buda benım bebişimin odası.

Eklentiler

• $oda1.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $oda2.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $oda3.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $oda4.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $oda5.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 95
bunlar diğer cıcılerı

Eklentiler

• $oda10.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $oda9.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $oda8.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $oda7.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $oda6.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 73
  • $oda11.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 103
  • $oda12.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 90
rabbim sağlıkla gelipodasında yatmasını nasip etsin...çok güzel olmuş...bu arada oğlumun adaşı olacak...

Ayy ne kadar cici yaa :1hug:
Bebek olasım geldi:ecrin_bebek:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
odası çok şeker olmuş:ecrin_bebek:

Canım ben bunları haznedardaki civil yeni açıldıgında 1 tl ye almıştım.kaydirigubbakcemile3

tabi bi gun içinde bitmiş bikaçtane daha almadığıma cok pişmanım.Şimdi yok benneyaptımki

maşallah Allah nazardan saklasın.diğer hamilelerle birlikte sende inş. sağlıkla al kucağına bebeğini.bizlere de Allah en kısa zamanda hamile kalmayı naip eder inş. ve sağlıcakla doğurmayı amin.

çok güzell hepsi yaa bayıldım bende 25 haftalık hamileyim uyku setin tam istediğim gibi acaba markasını verebilirmisin? birde rengi beyaz mı krem mi tam göremedim

çok güzell hepsi yaa bayıldım bende 25 haftalık hamileyim uyku setin tam istediğim gibi acaba markasını verebilirmisin? birde rengi beyaz mı krem mi tam göremedim

Ay canım bebişim doğdu pek giremedim bu aralar, beğendiğine çok sevindim.Uyku setini eminönündeki havuzluhan dan aldım bi markası yok valla,hatta biri özel dikitrmiş sonra gelip almamış bu yüzden normal fiyattan daha ucuza aldım.Bu tarz bissürü çeşit var havuzlu handa fiyatlarda başka yerlere göre çok uygun rengide krem benimkinin istersen beyaz da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…