• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oglusum hep tatli yemek istiyo !!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
kizlar belki fasla evham yapiyorum ama sizede sormak istedim.simdi benim afacan 7 aylik.günlük beslenme menümüz söyle.sabah 8 milumil devam sütü 150 cc.daha sonra uyku fasli basliyo zaten.öglen 12ye dogru ya meyveli yogurt yada meyve püresi.(200 gr.lik kavanozlarda)ikindiye dogru yine kasik mamasi meyveli yada bebek kekli olanlardan).Aksam 7de vanilyali pirincli muhallebi.bu arada aralarda devamli minik minik kavanozlarda meyve ezmeleri yiyor.elma,armuz vs..gece sabaha kadar bir kac kez biberon (250 cc)ile milumil devam sütü.zaman zaman havuc yada pataes ezmeside veriyorum ama istemiyor onlari.zorla yediriyorum.sizce yanlismi yapiyorum ??sebze mamalarida var ama 8.aydan itibaren yiyebilecegi mamalar.o yüzden daha acmadim onlari..evde kendim hazirlamadim hic kasik mamasini.hazir olarak satiliyo hepsi nasilsa diye disardan aldim.ama sebze yediremiyorum ben.fasla tatli yesinde istemiyorum? napmali ??

neden evde kendin meyveli yoğurt yada püre filan yapmıyosunda hazır alıyorsun?
bebğin daha çok küçük..

Bir dönem oluyor bu spoşlarda. Benimkide 7. ayda he tatlı yiyordu, sonra tuzlu istedi ve şimdi hep tuzlu ve acılı şeyler istiyor ekşili şeylere bayılıyor. En çokda salata suyuna.
Ben hiç mama, kaşık maması, muhallebi vermedim, bazı çocuklar vanilyalı şeylere alışınca hep onu isterlermiş. Bence biraz aç bırakın yada sebze pürelerini muhallebisine karıştırn.

Back