• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğluşum hasta oldu:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Salgın varmış bu aralar,dün gece kusmayla başladı.ishal ve kusma oluyormuş.bizde ishal pek yok,ateş 38.3 oldu.ilaç verdim.şu an 38.0..uyuyor,uyanınca ılık suyla yıkıycaz.Doktorumuz bol bol emzir,kakasını sümüksü yada kanlı görürsen haberim olsun dedi.Minicik kuzum derdinide anlatamıyor.umarım en kısa sürede iyileşir..

Cnm çok geçmiş olsun.. Bize gelmedi salgın ama annemlerin evde herkes hasta..

Umarım biran önce atlatır bebeğin...

Canım benim yeni gördüm çok çok geçmişolsun Yiğit'ime en kısa zamanda iyileşmesini dilerim..
Taylan'nında sesi kısıldı bende bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış biraz şaşkınım çünkü yeni iyileşti henüz doktor eee olacak artık bunlar dedi.Biz şuan antibiyotik kullanmıyoruz takip altında ateşi çıkarsa ve öksürürse kullanıcağız.Telefonumun saatini kurdum gece belli aralıklarla ateşi varmı diye konturol edicem.

canım benım oglumda oldu
ıshal devam edersee mutlaka tekrar doktora gotur

bol bol emzsınn
tez zamanda ıyılesır

Salgın varmış bu aralar,dün gece kusmayla başladı.ishal ve kusma oluyormuş.bizde ishal pek yok,ateş 38.3 oldu.ilaç verdim.şu an 38.0..uyuyor,uyanınca ılık suyla yıkıycaz.Doktorumuz bol bol emzir,kakasını sümüksü yada kanlı görürsen haberim olsun dedi.Minicik kuzum derdinide anlatamıyor.umarım en kısa sürede iyileşir..

inşallah canım geçmiş olsun bebişine:nazar:a.s.

geçmiş olsun kardeşim. melekler korur bütün bebekleri merak etme yerimseniben

canım gecmıs olsun en yakın surede ıyılesır umarım.evet salgın var canım derınde gecen hafta 4 gun ateslendı doktor bızede bahsettı kakasını takıp edın atesın arkasından ıshal gelebılır dedı.ama bızde olmadı ıshal

Çok sağolun kızlar..doktorumuzla sürekliiletişim halindeyiz,ateşimiz şu an iyi.başında bekliyoruz bu gece,kontrol için..ishal durumumuz yok,çok şükür..sadece emiyor ve su içiyor..hali de yok,umarım en kısa sürede düzelir..

canım benim pğumda şuan ateş içinde yatıyor ateşi 38,8 fitil verdim bekliyorum dün gecede ateşlendi eğer düşmezse doktoru aradım getir dedi götüreceğim allahım bebeklerimize sağlık versin

canım benim pğumda şuan ateş içinde yatıyor ateşi 38,8 fitil verdim bekliyorum dün gecede ateşlendi eğer düşmezse doktoru aradım getir dedi götüreceğim allahım bebeklerimize sağlık versin

sanada gecmıs olsun canım hepımızın bebeklerı ateslenıyor bu aralar.gecen hafta bızde 4 gun ateslendık.umarım bıran once ıyılesır oglusun

çok geçmiş olsun. bizde dün geceden beri inip çıkan bir ateş var. çok yükselmiyor ama çok bitkin.kısa zamanda düzelirler umarım.

Günaydın,çok şükür bu sabah daha iyiyiz..hala hafif ateş ve halsizlik var ama çok şükür..bu solunumla geçen bir virüsmüşbu aralar önlem olarak bebişleri çok kalabalık yerlere götürmeyin sizde.hepinizi öpüyorum..

sanırım geçen bizim hastalığımıza benziyor oğlum dört günde anca atlatmıştı.Bugün yarın geçicek sanırım birde ilk hastalığı yiğitin şimdi vucudu nasıl şaşırmıştır onun mikropu görünce

sanırım geçen bizim hastalığımıza benziyor oğlum dört günde anca atlatmıştı.Bugün yarın geçicek sanırım birde ilk hastalığı yiğitin şimdi vucudu nasıl şaşırmıştır onun mikropu görünce

Evet canım ilk hastalığı yiğitin..ne olduğunu şaşırdı yavrum,şükür bugün biraz iyi gibi.oturdu,oyuncaklarıyla oynuyor..dün kafasını kaldıramıyordu..kötü olan şurubunuda hep kustuğu için düzelemedi.doktorumuz hemen fitil yapın dedi,sünnet olduğu dönemde yapmıştık hemen fitil yaptık,çok şükür bugünümüze..

Back