oğluşum geliyoooo:)

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
dün zaten şüphelenmişti doktorum,bugün de çok sevdiğim başka bi doktor vardı daha sabırlı:)ona gittim,önce karından baktı,bi tahminim var ama vajinal olarak da bakalım netleşsin dedi veeee yüzde yüz erkek dedi:)dedim kordon olur mu,değişir mi net gördüm dedi,bilmem doğrudur herhalde.eşimi aradım çığlık attı,babamı aramış,malum tanıyan herkes bilir babamın 5 kızı bi de ablamdan 1 kız torunu var kızlar ağası der kendine,erkek hayali kurardı.eşim aramış babam ağlamış telefonda sevinçten.darısı bu mübarek günde tüm isteyenlerin başına inşallah:)

canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun :)

hayırlı olsun oğluşun benimde 1 oğlum var kaçıncı haftada bildi doktor

inşallah benim de olur
senin adına çok sevindim
mübarek günde hayırlı haberini almışsın
mevlam anneli babalı büyütsün adını düşündün mü?

hayırlı olsun oğluşun benimde 1 oğlum var kaçıncı haftada bildi doktor

canım 13+3 te bildi.iyi bi ultrasonu vardı.önce karından baktı,bi tahminim var ama vajinal bakıp netleştirelim dedi.sonra baktı evet erkek dedi.kordon mu diye damarlanmaya baktı,o kordon değil dedi.çok net konuştu,söyleyeyim mi dedim tabi dedi.yanılmaz artık herhalde:)

inşallah benim de olur
senin adına çok sevindim
mübarek günde hayırlı haberini almışsın
mevlam anneli babalı büyütsün adını düşündün mü?

Allah izin verir de cinsiyet aynı kalırsa AHMET TİMUÇİN koyucaz.kocam eski tarih isimlerine bayılır,benim de bi erkek kardeşim bebekken vefat etmişti adı AHMET ti,eşim babam mutlu olsun diye onu da eklemek istedi.babam duyunca ağladı tabi:)

ayrıntılı ultrasonda yanılma pek olmaz bende de olursa bende doktorumdan ayrıntılı isterim o zaman inşallah

Hayırlı olsun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..Ama Ahmet ismini bidaha düşünün derim..sizin için değeri varmış tabi ama ben de Ahmet'ime hamileyken beni uyarmışlardı sakın Ahmet koyma çok yaramaz olur diye..bende gülüp geçmiştim..sonra Ahmet bana herşeyi kanıtladı..günlerim ağlayarak ve çığlık atarak geçiyodu..Çocuktan sebep sinir hastası olunurmuymuş..Cevap evet olunurmuş..Yine de siz bilirsiniz tabi..bende kimseyi dinlememiştim..Korku filmlerindeki uyarılara benzedi ama affedin :)

sabah sabah neşe ve tebessüm verdiniz,teşekkürler:)tamam gerçekten bi düşünücem,akıl akıldan üstündür,deneyim de sizin benden üstün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…