Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr.. sizce eymen adı nasıl? adı bilen ya da daha önce bebeğine bu adı koyan varmı?
ve farklı bir isim önerisi olan varmı?
marka adına benzediğini düşünmüyorum. ümmü eymenden yola çıktım ve 8 cennet kapısından birinin adıymış. ilgimi çekti ancak çevremde hiç duymadığım için tereddüt ettim. erkek bebeğe uygunmudur. ya da yaygınmıdır. hoş olurmu ? anne babasının ve soyadıyla uyumlu olsun istedim.
bende marka adı olduğunu düşünmüyorum..benim arkadaşımda eymen koymuştu..çokta beğendiğim bir isim bence koyabilirsin..
meva cennetin adı canım..
kızım olursa bu ismi unutmamalıyım :))
oğluşundan sonra kız için çalışırsın artık :) bende severim mavanur ve Zeynep adını..ama henüz benim bebeğim yok..
kızlarrr.. sizce eymen adı nasıl? adı bilen ya da daha önce bebeğine bu adı koyan varmı?
ve farklı bir isim önerisi olan varmı?
isim çok güzel anlamlıda ama hem kıza hem erkeğe konulabiliyor ...benim bi tanıdığım kızına koydu :)
gerçek mi ?? ben islami yönden de anlamına baktığımda erkeğe konulması uygun isimdir diyordu. hiç kız düşünmemiştim. demek oda oluyor. buarada iş eski iş yerindeki arkadaşımda (sinir olup gıcıklığı zirvede yaşadığım) oğluna bu ismi koymuş. şimdi öğrendim tüm psikolojim bozuldu. koymasammı ki bu adı![]()
tanıdığım iki isimli koymuştu EYMEN EMEL diye .Anlaşılan bide sevmediğin biri oğluna koyunca içine pek sinmemiş ama isim çok güzel yaa[/QUOTE
ya canım çok sıkıldıı.. eymen adınada bayılmıştım.. sindirebilirsem koymak istiyorum :)
cinsiyet henüz belli değilken kız olursa erva koymayı çok istiyordum. mevanuru duyduktan sonra fikrim değişmeye başladı :)) aslında daha 1 buçuk yıllık evlisin sanırım. yaş ileri değilse kesinlikle tadını çıkart evliliğin derim. acele etme :)
yaşım 26 ama ben çok çocuk yapmayı düşündüğüm için hemen olsun istiyorum :)
benim duyduğum eymenler erkekti kıza konduğunuda yeni duydum..
marka adına benzediğini düşünmüyorum. ümmü eymenden yola çıktım ve 8 cennet kapısından birinin adıymış. ilgimi çekti ancak çevremde hiç duymadığım için tereddüt ettim. erkek bebeğe uygunmudur. ya da yaygınmıdır. hoş olurmu ? anne babasının ve soyadıyla uyumlu olsun istedim.
bende 26 dayım. polikistik over hastası olduğum için hemen gebelik düşünmek zorunda kaldım. imkanım olsaydı 28 yaşımı beklerdim :))yumurta takibiylemi oldu yoksa doğal yolla mı gebe kaldın..