• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Oğlunuzun sünnet düğününü anlatın

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Selam Kızlar,
Ben bu yaz sünnet düğünü yapmayı düşünüyorum. Palyaço ve masal kahramanlı bir düğün olsun çocuklar eğlensin istiyorum. Fazlada bir bütçem yok bunun için ama:59: genede unutamadığı bir gün olsun istiyorum.
Herkes yaptığı düğünü anlatsınki bizim gibi annelere örnek olsun. :49: Yaptığınız yerden memnun kaldınızmı? Olumsuz neler yaşadınız? Neler tavsiye edersiniz.

Son düzenleme:
selam bende bu yaz sünnet düğünü yapmayı düşünüyoruz. benim iki oğlum var bir 8 diğeri 1.5 yaşında herkez kücük büyüsün bekle diyor ama büyük oğlumun büyüyeceğini düşünmüyorşar sanırım.

benimde kafamda bir sürü plan var ne kadarını gercekleştirebilirm bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı inşallah.

ben dış mekan cekimlerini çok seviyorum bunu araştırıyorum şuan ve anlaşmalı olup sabahdan akşam akadar yanımızda olsun istiyorum fotoğrafcının......

sünnet kıyafetleri kesinlikle beyaz olacak birde hint kıyafetleri var onlarıda beğenmiyorum. beyaz kumaş pantolon beyaz gömlek be beyez pelerin olsun isiyourm . cünkü benim ve eşiminde kıyafetleri de beyaz olcak ..........

çok heyecanlıyım inan sanki benim düğünüm olacak. :26::26:

selam bende bu yaz sünnet düğünü yapmayı düşünüyoruz. benim iki oğlum var bir 8 diğeri 1.5 yaşında herkez kücük büyüsün bekle diyor ama büyük oğlumun büyüyeceğini düşünmüyorşar sanırım.

benimde kafamda bir sürü plan var ne kadarını gercekleştirebilirm bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı inşallah.

ben dış mekan cekimlerini çok seviyorum bunu araştırıyorum şuan ve anlaşmalı olup sabahdan akşam akadar yanımızda olsun istiyorum fotoğrafcının......

sünnet kıyafetleri kesinlikle beyaz olacak birde hint kıyafetleri var onlarıda beğenmiyorum. beyaz kumaş pantolon beyaz gömlek be beyez pelerin olsun isiyourm . cünkü benim ve eşiminde kıyafetleri de beyaz olcak ..........

çok heyecanlıyım inan sanki benim düğünüm olacak. :26::26:

Bende aynen senin gibi düşünüyorum hepimiz bembeyaz giyinmek istiyoruz. Yalnız bence şöyle objektifi uzun olan kaliteli fotograf makinalarından alırsan birbirinizi çekersiniz fotografçıya vereceğin parayı makineye vermiş olursun. Bende öyle bir makina almayı düşünüyorum. Birde fotoğraf tekniklerini anlatan birde kitap alıcam. İşallah yaza kadar bitiririm. Nerede yapmayı düşünüyorsun?

Bende aynen senin gibi düşünüyorum hepimiz bembeyaz giyinmek istiyoruz. Yalnız bence şöyle objektifi uzun olan kaliteli fotograf makinalarından alırsan birbirinizi çekersiniz fotografçıya vereceğin parayı makineye vermiş olursun. Bende öyle bir makina almayı düşünüyorum. Birde fotoğraf tekniklerini anlatan birde kitap alıcam. İşallah yaza kadar bitiririm. Nerede yapmayı düşünüyorsun?

oyle bir makinanm var ama ben biraz bu konuda muzdaripim ...... yani düğün resimlerim yandı ozmanlar dijital yoktu düğün sonrası eşim yanlışlıkla makinın filiim kısmını actı ve resimleirim gitti . ay aklıma geldikce kötü oluyorum adamı boşamayı bile düşünmüştüm :27:..... birde tamam makinayı birinin eline versem sen görevlisin cek desem olmuyor işde bu görev kuzuenlerimin düğünülerinde hem benim olurdu ve düğünden bir şey anlamazdım resim cekecem diye..... kimseyi bu konuda sıkmak istemiyorum. görevli olursa en azından işini bilen biri tabiki daha rahat ederim diye düşünüyorum. birde çok para değil araştırmadayım hala sonuçda sütütyoda cekilen resimlrede para veriliyor.....

düğünümüz Allah izin verirse bahcemizde isitiyoruz. evimiz büyük kocaman yeşil bahcemizde var ohhh mis gibi acık havada ... ben salonları sevmiyorum kasvet basıyor. kendi düğünümü bile salonda yapmadım kırda oldu......:1:

Geçende o fırsat sitelerinde profesyonel fotograf çekimi gün boyu sizin yanınızda diye bir ilan gördüm. Normal fiyatı 800 tl imiş. Kampanyada 350 oluyordu. Yani düğünün olacağı zaman araştırırsın. Demekki fiyatlar 800 den başlıyor...

bende 2 sene önce oğullarımı sünnet ettirdim hemde düğün hazirandaydı ben birini şubatta birinide nisanda yaptırdım küçük oğlum peygamber sünnetli olduğu için mecburen ameliyatla oldu ilk onu sünnet ettirdim sonrada öbür oğlumuda küçüğü iyice iyleşince yaptırdım (kınalarınıda sünnetlerinden bir gece önce ben yaktım) ve tabi sünnetten sonra ikisinlede ayrı ayrı ilgilenebildim aynı anda olsaydılar biri ağlar diğeri bağırırdı benim işimde çok zor olurdu düğünüde okadar rahat geçirdimki misafirlerimlede ilgilenebildim düğünümde oğullarımla rahat rahat oynadım herkesede tavsiye ederim hem ayrı yapsınlar hemde düğünden önce yapsınlar yoksa düğün onlara zehir olur. :118:

Back