"Oğlunuzun ölümüyle alakanız var mı" sorusuna bakın ne cevap verdi?..

doğurmakla anne olunmuyor işte...son bıçağı sen vurmadın diye alakan olmuyormu..neden serbest bırakılıyor ..toplumca bizi delirtmek mi amacınız az kaldı başaracaksınız

aynı şey değil...
bahsettiğiniz olaydaki abla katile yüz vermiyor, yani ortada bir ilişki yok
son olayda ise, annenin doğrudan sebebiyet verdiği bir durum var ortada...
ayrıca annenin oğlunun öldürülmesini istemediği ne malum?
ayrıca bu kadın bir anne...
aynı şeyi bir baba yapsaydı onu da suçlardık burda
lütfen feminist olucam diye kendinizi bu kadar kasmayın...

Anne azmettirmedigi sürece annenin hiç bir suçu yok. Onu da ispatlamalari gerekir.

Ben aynı şey olduğunu dusunuyorum, istediğini elde edemediği için kadına zarar veren çocuğunu öldüren bir erkek var. Burada katilin ilişki bitti veya başka sebeple kadından intikam almak istediğini düşünüyorum. Azmettirme olayina inanmak istemiyorum.

Hee anne gerçekten azmettirmis olamaz mı olabilir tabii. O zamanda ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırılması gerekir.

Bu süreçte ayrıca beratcan in bir ağabeyi var. Kadın kocasını aldatmasaydi konu şimdiye çoktan kapanmisti. Şimdi hergün anne hakkında haber yapıyorlar. Ağabey için hem kardeşini kaybetti hem ailesi paramparça oldu. Hem de öz annesi öz kardeşini öldürmekle suçlanıyor. Çocuğun yaşamı ve benligi paramparça olmuş olmalı. O sebeple eğer bu konuda katilin ithamlarindan başka doğru dürüst kanıt yoksa kadını sürekli tutuklatmaya çalışmalarını anlamıyorum. 3. Mahkemeye çıktı kadın sanırım yine saliverildi.

İnsanlar allahin belası pis karı diyip kendilerini tatmin etmesi için magazin haberi yapılıyor ve buradaki madurlardan geriye neyin kaldığını umursamiyorlar.

Burada toplumun esas tartışması gereken bu servisciler. Ozgecanin katili, Bağdat caddesinde kıza tecavüz eden adam, geçen gün yine bir haber vardı. Yine servis şoförü tecavüz etmiş birine sanırım Çorum dayı bu olay ve en son bu katil.
Hiç mi bir kontrol mekanizması yok. Elini kolunu sallayan sabıkalı tipler nasıl bu kadar rahatça bu işleri yapabiliyorlar.

doğru söylüyorsun annenin hiçbir suçu yok, katili de beratcan bulup anasıyla arasını yaptı zaten...

buraya bunları yazmak seni tatmin edip rahatlatıyorsa, istediğin kadar yaz...
bu kadar insanın fikrini değiştiremezsin...
iyi akşamlar...

o adama git oğlumu öldür demedikçe cinayet bu kadına yüklenmemeli
evet kadının görüşmesi belki hata ama bu adama çocuğu öldürme hakkı vermez

eğer çocuk bu ilişkiye şahit olduğu için öldürülmüş olsaydı kadın adamın ismini şüpheli olarak polise vermezdi
bu beni terkedemezsin demenin fiilleşmiş hali

Bosuna ugrasmayin.. Carpik iliskiler zinciri.. Kadin zinadan suclu, Turkiyede zina suc olmaktan kaldirilali yillar oldu. AKPye dua etsin. Azmettirdiyse salmazlardi, sorgulanmis, salinmis.. demek ki azmettirmemis. O yuzden iceri atilsin diye beklentiye girmek abesle istigal. Baba da kanunen suc teskil edecek birsey yapmamis. Ulkede Ahlaksizlik serbest olali da yillar oldu, tecavuzculer bile sayginlik indirimi aliyor artik. Tek suc adam oldurmek veya azmettirmek.. Bu olayda katil olandan baskasi ceza almayacak yani..

Allahın kuralları var zina haramdır,haram a el uzattın da ne oldu be kadınnn yuvan dağıldı,karşı tarafın yuvasını dağıtmışsın,kocanın hakkını yedin,ailen sülalen rezil rüsva oldu,elin adamı katil oldu en önemlisi canınnn gitti canın evladın masum günahsız bir çocukkk.
Allah seni imtihan etmiş ama sen kazanamamışsın hadi geçmiş olsun,bundan sonraki hayatın zor geçicek herkesin hafızasına o yüzün kazındı.Bir anlık bir heves nelere mal oldu yazık yazıkkklar olsunnnn

Ciğeri 5 para etmez bir erkek uğruna kendi yavrusunun ölümüne zemin hazırlayan bir anne..

Kendi elleriyle yapmadı ama ona annelik yapmadığı zaten yıllarca süren gizli aşkından o kadar belli ki.

Allah çocuğu kurtarmış bu ana babanın elinden. Bunlar kendi belalarını bulurlar.

Evet olay erkek şiddeti ben annenin azmettirdiğini düşünmüyorum ama anne suçsuz diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…