Oğlunu sevgilisiyle evde basınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Oğlunu sevgilisiyle yakaladı dehşet saçtı
Konya'nın Ereğli ilçesinde evli ve bir çocuğu olan oğlunu sevgilisiyle basan baba, her ikisini de pompalı tüfekle vurarak yaraladı.
Sitene Ekle

KONYA (İHA)

Olay, Selçuklu Mahallesi Öğretmen Abdurrahim Sokak’ta bulunan Necip Pala Apartmanı 5. katta meydana geldi. İddiaya göre, kendi evine gelen Şahin D. (62) oğlu Emre D.’yi (27) kız arkadaşı Y.Y. (26) ile buldu. Sinirden deliye dönen Şahin D. evdeki pompalı tüfeği alarak oğluna ve kız arkadaşına ateş etti. Bacaklarına isabet eden saçmalardan yaralanan Emre D. ve kız arkadaşı, ihbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık görevlileri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan olay yerinde bir sivil polis memuru basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalışarak tepki gösterdi. Durumu ağır olan yaralılardan Emre D. hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Baba Şahin D. ise suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.milliyet.com.tr/oglunu-sevgilisiyle-yakaladi-gundem-2179255/

adam 62 kız 26 yaşında bu arada, 27 yaşında olan oğul ise evli ve çocuklu, okumaya üşenenler için özet geçeyim dedim

İnsan çocuğu ile mutlaka sınanıyor sadece zaman meselesi

62 yaşındaki adamın kız arkadaşı mı olur yahu?
kusura bakmayın ama kuşunun ötmesi bile durmaya yakındır.
26 yaşındaki kızda da sinek kadar akıl olsa babası yaşındaki adamla sevgili olmaz.
62 yaşındaki kartoloş adam bunların olacağını hesap etmeliydi.

Siz tamamen yanlış anlamissiniz birdaha okuyun bence

ben de önce sizin dediğiniz gibi anladım 62 yaşında adamın 20 lik sevgilisi var oğluyla da sevgilisini yakalayınca kalkıp bunları vuruyor anladım
tam da sizin verdiğiniz tepkiyi verecektim ama baktım konu başkaymış
adam evli oğlunun sevgilisiyle aşna fişne yaptığını görünce vurmuş ohh olmuş beter olsunlar özellikle de ahlaksız oğlu

Hak etmisler, ama ölmez insallah.
Ve dogru yolu bulur.
O yasli adamda evlat cinayetinden hapiste curumez.

62 yasinda olan "baba" ,27 yasinda olan "oğul" 26 yasinda olan "oğlanin sevgilisi "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…