Oğlunu kocası yerine koyan anne!

Paretooptimal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
305
222
18
31
Gene ben geçenlerde de bir konu açmıştım annesine düşkün sevgilim kurmak istemiyor diye. İstemese de karşı çıkamıyor çoğu şeye nadiren tepki verir onda da annesi hemen kırılmış ayağı yapınca yumuşuyor geri buda beni korkutuyor.

Güncel mevzuda kadın gene sevgilimde onun 5 aylık maaşı tutarında para istedi. Ya çocuk daha bekar adam akıllı işi yok evi yok arabası yok eşi yok hiç mi insafın yok. Sadece benimkine değil evli kardeşlerine aynısını yapıyor.

Benim annem dolabımızdaki yiyeceklere kadar çocuklarıdır götürür ben gene alırım onlardan az bir masraf eksilsin diye evlenirken herşeylerini yapar.

Onun ailesi zaten evlenirken birşey yapmıyor ve evleri var jipleri var paraları da var biliyorum çünkü benim sevgilim kazandırdı o parayı hepsini aldılar az değil bu 60-70 eder daha biz evlenirken birşey yapamayız üstüne para ver ikinci evi alcaz diyorlar. Adama derler avucunu yala diye bir insan evladına neden acımaz ya hiç düşünmüyor. Şinirden deli olcam gene biliyorum siz sevsenizde mutlu olamazsınız dediniz hepiniz ama ayrılık olacaksa da kolay olmuyor şuan bizim için. Belki böylesi hayırdır daha kolay vazgeçerim ama içim acıyor sevgilim karşı gelmek istiyor yufka yürekli kimseyi üzmek istemez birşey demiyor art niyet olmayınca kıyamıyorum ama benim ailem bana öyle yapsa ya neler sayarım varya kadını görseniz çok şeker dersiniz benide sever sen gibi bulamam gelin falan der yalan mı göz boyamamı anlamadım.

Yada fark etmiyor mu acaba çocuklarına yaptığını. Konuşmak mı lazım ne denir ki bana kalsa gider kavga ederim düşüncesiz bı rahat bırak çocuklarını mutlu olsunlar derim ama sonradan ilişkimiz iyi olmaz ömür boyu

Böyleleriyle ne yapılır ki

Sinirden çorba gibi yazmışsın.. bu adam değişmez işine gelmiyosa ayrılcaksın.. ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen başka alternatif yok. Hem evli değilken nedir bu stres kocan değil ki çekesin.. kendine kastın yoksa ayrıl.

Anne isteycek,oğlu verecek siz de izleyeceksiniz.
Gelecek bu şekilde ilerleyecek.
Dahil olmak isterseniz bunları bilin de adım atın.

Başlığın konusu nerde? Zira bu konunun başlığı bu degil. Sinirli bir zamandasın sanırım anlattıkların pek açıklayıcı gelmedi. Anladığım kadarıyla söyleyim hoş degil tabi ihtiyaçları yokken sürekli para istemeleri.

Benim bildiğim eşler kocalarından para ister ev ister araba ister vs vs kocadan varken çocuktan istemek niye bu çocukta Multi milyoner değil

Erkek arkadaşınız kendi maddi planını yapmalı, ailesi isteyebilir, bunu çok değiştiremezsiniz. İnsanların maddi durumunu geçmişte neler yaşadıklarını bilmeden neden böyle yapıyorlar bilemeyiz. Bence çalışıp para kazanan kişi maaşı üzerindeki hakimiyeti kimseye vermemelidir. Erkek arkadaşınız ile geleceğinize dair hayaller kurun, sonra bu hayalleri gerçekleştirmek için ne kadae sürede ne kadar birikim yapmanız gerektiğini konuşun. E o da bi zahmet anlasın ipleri eline alması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…