• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Oglunu anestesiyle sünnet ettiren varmı

ahse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
41
0
86
İstanbul
oglum 8 aylık idrar yolu iltahabı var sünnet gerekiyor doktor anestesiyle önerdi bide küçük hareketli aklıma yattı içinizde uyutarak sünnet ettiren varsa lütfen yazsın

Bende sünnet ettirmeyi düşünüyorum bakalım
15 aylık benim oğlum da
Ama sünnet hakkında hiç bilgim yok
Ne kadara yapıyorlar acaba

kuzenımde genel anestezıyle oldu memnun kaldık hiç bişiyde olmadı ama tabı narkoz etkısı gecınce bırazcık hopladı :D:D

şimdiden hayırlı olsun

450 ye yapıyolar biraz içim rahatladı sagolun

sanırım özel hastanede yaptırcaksın bence sosyal guvenlıgın var ise devlet hastanelerınde muracaat edıp urologlarla konusabılrsın ben hastanede calısıyorum ve kuzene bu sekılde yaptık personel oldugum ıcın para alınmadıgını dusunmustum ama normaldede alınmıyomus sonra kontrole gittiğimzde bi tatlı götürdüm haklastık

benim oğlumda 18 aylık çocuk cerrahına götürmüştüm pipisinin ucu çok dar olduğu için doktor ne kadar çabuk sünnet yapılırsa o kadar iyi demişti ama korkuyorum:18:
bende anesteziyle yaptıran bi arkadaşımdan duymuştum ama bilemiyorumki nasıl olur:26:

anestziyle olmasi bencede iyi hareketli bir cocugun oylece altinda yatmasi beklenemez ,almanyadamisin bizim burdada bi kac yontem var 400euro istedi birde dikis atacagini soyledi istemedim allah izin verirse turkiyede taptiricam 150milyon ucreti ve dikis yok dedi doktor ertesi gun ayaga kalkar hic sorun olmaz dedi ikna oldum:21:

Bizde geçen yıl oğlumu anesteziyle sünnet yaptırdık. Özel hastanede ve 70 Tl. gibi bir ücret ödedik ama SSK lıyım o yüzden. Sünnetten 2 saat sonra da çıktık. Oğlumun ağrısı falan olmamıştı ama mide bulantısı çok olmuştu. çok şükür 2.günden itibaren iyi geçti.

biz kısmı anesteziyle yaptırdık .2 günde iyileşti.5.5 aylıktı gerçi yaptırdığımızda tamamen uyutulmasını sağlıklı bulmadı doktorumuz.istanbulda anadolu yakasında bir cocuk cerrahına yaptırmıştık çok memnun kaldık.

benim erkek kardeşimi 5 yıl önce genel anesteziyle sünnet yaptırdık
cerrah bir bayan yapmıştı çok memnun kaldık hiç bir acı sızı hissetmedi korkmadı da o açıdan gerçekten iyi oluyor hiç bir ağrısı olmadı 3 gün sonra ayağa kalktı...ama ameliyattan çıkış anını beklemek aile için gerçekten çok zor oluyor

gecen hafta kemal özkan da gördüm. 7 aylık vardı bebek. (çok tatlıydı bu arada, maşaAllah...)
anlamadı bile birkaç dakikada yaptılar, bezi acık vaziyette, alt giysilerini aşağıya sıyırmışlar sadece. işlem bitti. bezini bagladılar annesi kucagına aldı, bebiş ağlasa mı ağlamasa mı onu bile anlayamadı...

daha büyük çocukları da seyrettim. şarkılar, oyunlar... oturur vaziyette oluyor sünnetleri. işlem sonrası piste çıkıyorlar ve aileleriyle oynuyorlar...

Çok mecbur kalmadıkça anesteziyi pek sağlıklı bulmuyor doktorlar.Bu çok basit bir işlem bence anestezi konusunda iyi düşünün.

benim oğlumda 18 aylık çocuk cerrahına götürmüştüm pipisinin ucu çok dar olduğu için doktor ne kadar çabuk sünnet yapılırsa o kadar iyi demişti ama korkuyorum:18:
bende anesteziyle yaptıran bi arkadaşımdan duymuştum ama bilemiyorumki nasıl olur:26:

ben büyük oğlumu 18 ay civarı sünnet ettirmeyi düşündüğümde doktorumuz kesinlikle genel anesteziyle olmalı bu yaşta dedi. tam anestezi olmuyormuş zaten onlarınki. yüzeysel oluyormuş.

Konu içeriği nedeniyle "Sünnet" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Yaklaşık 1.5 ay önce oğlumun ameliyat olması gerekiyordu. Kis gibi bir şey varmış. Oğlumu uyutup ameliyat edeceklerdi. Ben de doktora aynı zamanda oğlumu sünnet ettirip ettiremeyeceğimizi sordum ve çok iyi olacağını söyledi. Oğlum şu an 2,5 yaşında. Ve genel anesteziyle hem ameliyat hem de sünnet oldu. Ve ikisi birden yaklaşık 45 dakika falan sürdü. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Tabi özellikle ilk gün tuvaletten dolayı biraz ağladı ama hemen unuttu. Kimse inanmadı sünnet olduğuna. Eğer lokal olsa oğlumun sakin duracağını hiç zannetmiyorum. Yaptıracak arkadaşlara özellikle varsa çocuk cerrahlarına yaptırmalarını ve oğluşlarınızı küçükken sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun...

Bu arada devlet hastanesinde yaptırdım ve ücretsizdi. Doktor da ameliyat için falan hiç bir şey istemedi. Allah razı olsun...

Son düzenleme:
merhaba ben özel bir hastanede oğlumu genel anestezi ile sunnet yaptırdım.15 aylıkken anesteziden sonra
biraz sersem gibi oluyor ama bir iki saat içinde sanki sunnet olmamıs gıbı haylazlığa devam ediyor.

Back