Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğlumuz rüzgarın hazırlıkları

maşallah allah sağlıkla gıymeyı nasıp etsın

hepsi cok tatlılar.. Allah sağlıklı bir evlat,kolay bir doğum nasib etsin inş...
bu arada sizin kırmızı bandınız da hoş bir ayrıntı olmuş

maşallah hepsi çok güzel şanslı bebişi neler bekliyormuş öyle.Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.bu arada pijamana ayrıca bayıldım çok güzel.

çok güzel canım hepsini çok beğendim sağlıkla gelsin rüzgar paşa hepsi üstünde paralansın inşaallah

Maşallahhhh hepsi çokk güzellll Rabbim hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım çook güzeller, Allah güzel kolay bir doğum nasip etsin sana.Hepsi çok güzel ama ben babamı ve annemi seviyorum çoraplarına, emzikli önlüğüne ve atletlerine bayıldım.Bunların hepsi bir kenara yenidoğan kokusu saracak evini, doya doya içine çek onu

Hepsi birbirinden güzel ciciler almışsın annesi oğluşuna
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım bir an önce yavruşuna kavuşman dileğiyle.

hepsi çooook güzel canım allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin sana, ayrıca allah analı babalı büyütsün :) erken oldu biraz ama olsun

Çok güzel olmuş her şey.. snoopy'Li olanlar çok tatlı =) ama araştırıp imkanı olmayan yeni doğum yapacak birilerine de yardımcı olabiliriz bu aralar çok görüyorum öylelerini ve her şeyde aklıma geliyor..

çok güzel Allah sağlıkla giymek kısmet etsin bende çok beğendim snoopli bodyleri nerde bulabilirz benim oğlan 20 aylık bedeni varmı

Hepsi cok guzel Allah saglikla dunyaya gelmesini bu cicileri giymeyi nasip etsin. Birseyi merak ediyorum hastanede bebek dogunca ilk neler giydiriliyor ilk dogumum olacak da merak ediyorum simdiden

odamız daha gelmedı kızlar 2 gune gelıcek o yuzden nettekı resmını koyuyorum bakalım begenıcekmısınız bızım hazırlıklarımız bıttı artık hep eksık oglusumuz

hepsi çok güzeller.maşallah. füme pantolonun lacivert rengini bende aldım oğluşuma.yatağımızda kırmızısısından allah iyi günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin inş.

canım bişe sorucam yatağın aynısından bizde aldık. küçük boy sanırım sizinkide öyle görünüyor.bizimkinin içinde yatak yoktu. ölçülerine göre yatakta bulamıyoruz malesef. siz içine nasıl bi yatak yaptınız?

Son düzenleme:

bızım aldıgımız yerde olculerıne gore yatak vardı canım bırlıkte aldık

herşeyin çok güzel canım güle güle giydir bebeğine hayırlısıyla allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin sizlere hayırlı bir evlet olur işallah ayrıca oda mobilyasını nerden aldınız acaba bende sadece beyaz düşünüyorumda

çorluda cocuk dunyası dıye bı magazadan aldık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…