Çok güzel olmuş her şey.. snoopy'Li olanlar çok tatlı =) ama araştırıp imkanı olmayan yeni doğum yapacak birilerine de yardımcı olabilirizbu aralar çok görüyorum öylelerini ve her şeyde aklıma geliyor..
çok güzel Allah sağlıkla giymek kısmet etsin bende çok beğendim snoopli bodyleri nerde bulabilirz benim oğlan 20 aylık bedeni varmı
odamız daha gelmedı kızlar 2 gune gelıcek o yuzden nettekı resmını koyuyorum bakalım begenıcekmısınız bızım hazırlıklarımız bıttı artık hep eksık oglusumuz
hepsi çok güzeller.maşallah.füme pantolonun lacivert rengini bende aldım oğluşuma.yatağımızda kırmızısısından allah iyi günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin inş.
canım bişe sorucam yatağın aynısından bizde aldık. küçük boy sanırım sizinkide öyle görünüyor.bizimkinin içinde yatak yoktu. ölçülerine göre yatakta bulamıyoruz malesef. siz içine nasıl bi yatak yaptınız?
herşeyin çok güzel canım güle güle giydir bebeğine hayırlısıyla allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin sizlere hayırlı bir evlet olur işallah ayrıca oda mobilyasını nerden aldınız acaba bende sadece beyaz düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?