Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
dün bi arkadaşımın nikahına giderken arabada farkettim kucağımda gülüyodu içimden 'yaw oğlum bak 9 aylık olacan nerdeyse hala diş çıkarmadın'senağlama dedim bi de ne göreyim diş yanımda kayınvalidem vardı anne bi bak bu dişmi dedim evet diyince arabada nasıl çığlık atıyorum anlatamam sevinçten ağlıcaktım yani nerdeyse:dance: ayy çok mutluyum anlatamam size yaaa:teytey:
dişi için o kadar çok sabırsızlanıyodum ki sonunda çıktı.eline hep havuç falan verirdim çıkarırken kaşıntı yapar diye oynardı inşallah şimdi ufak ufak ısırır :))
ayy darısı başımıza.biz de de yok hala.bende sabırsızlıkla bekliyorum.tipi nasıl olucak.gülünce felan...tabi memelerimi de ısıracak :ecrin_bebek: ayy gelse artık şu dişler.gerçi geç çıkan diş sağlam olurmuş....
aman da aman hayirli olsun disleri oglusunun masaallah , canim onlar tamamen geldikten sonra dis temizligine basla burada doktorlar hemen öneriyorlar....
aman da aman hayirli olsun disleri oglusunun masaallah , canim onlar tamamen geldikten sonra dis temizligine basla burada doktorlar hemen öneriyorlar....
evet canım dişlere dikkat etmek lazım eşimin dişleri çok hassastır ona çekmez inşallah.babamız elinden çikolata ve tatlılar düşmediği için ne kadar baksada işe yaramıyor
merhaba dişiniz hayırlı olsun. benim oğluşumda 5.5 aylık bugün dişinin azıcık çıktığını gördüm. bende çok sevindim. biz erkenciyiz bakalım neler oalcak: )))hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5