Çocuk Hastalıkları Oğlumun yanağındaki beyazlık ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Omusun annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
36
18
3
33
Arkadaşlar bakar mısınız lütfen oğlumun yanağında renk açılması oldu niye olmuş olabilir başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum ya daha büyür mü bu leke 😥😥
IMG_20191003_210357.jpg

Allah korusun kotu bısey degıldır umarım. Ama sedef hastalıgımı vardı boyle vucutta beyaz beyaz lekeler onun gıbı bısey olmasın allah korusunda. bırde cocugu gelene gecene opturmeyin.

Arkadaşlar bakar mısınız lütfen oğlumun yanağında renk açılması oldu niye olmuş olabilir başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum ya daha büyür mü bu leke 😥😥Eki Görüntüle 2541887
Sakin ol bir cildiyeciye götür sedef vitiligo olabilir yada hiç bir şey yoktur Geçmiş olsun

Bebeklerde mantar da olabiliyomus peki bebekler için cildiye doktoru oluyor mu iki buçuk yaşında şuan hangi bölüm bakar çocuk cildiyesi diye bölüm var mı hiç bilmiyorum da yarın hemen götürucem doktora 😪😪

Arkadaş da olmuştu 1 vitamin eksikliğinden oluyormuş vitamin ve kremlerle geçti güneşli havada çok gezme demiş ondan önce 3-4 doktora gitti geçiremediler araştırın iyi bir doktora götürün

Vitiligo olabilir, şayet öyleyse canına sağlığına zarar getirecek birşey değil, korkmayın diye söylüyorum, bende var yıllardir, hayatıma bir etkisi hiçbir şekilde yok.

Tabi ki inşallah hiçbir şeyi yoktur 😊

Başka yerlerinde varmı parmaklarında kulak memesinde dizleri dirsekleri göz altları flan benimde rahatsızlıgım var vitiligo vücudumun belli yerleri beyazladı ama sizin ki ufak belki başka bir nedenden dolayı olmuştur

Ben küçükken girdiğim bi havuzdan mantar kapmıştım, yüzümde aynı şekilde beyaz lekeler olmuştu hastaneye götürdüler mantar olduğunu öğrendik yanlış hatırlamıyorsam sprey gibi birşey vermişlerdi ve geçmişti. Doktora götürün en kısa zamanda. Geçmiş olsun

Pigment eksikliği. Yazın güneşten brozlasinca daha beirginlesiyor. Pigmento nevus idi adı yanlis hatirlamadiysam.

Vitiligoya benziyor benim kaynimdada varmış kaynanam her yemeğe kaya tuzu kullanmış sağlıklı olduğu acısından sanırım birinden duymuş büyüdükçe geçmiş ama ne kadar doğru bilgi bilemicem yani tuzdanmi yoksa başka biseymi bilemiyorum ☺️☺️

bende de küçükken birkaç kere olmuştu güneşli zamanlarda , o zamanlar ıslak ciltle meltem rüzgarını yiyince olur demiştiler. (her seferinde yüzümün ıslanması+güneşin altında kalma+rüzgar üçlüsünden sonra çıktı) . kışın cilt tonum açılınca gitti lekeler , yüzümü o ıslanma ve rüzgara karşı koruduktan sonra bir daha tekrarlamadı.he bu yüzden hiç doktora gitmedim belki de sadece güneşin altında bronzlaşınca pigment eksikliği olan yerler böyle kaldı o yüzden kışın rengim açılınca düzeliyordu.bi doktora gösterin ama geçici bir şey korkmayın

Back