• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun velayeti

Oh ne güzel ne güzel, başı belaya girmesin diye trink trink ödeyecek mecbur.
Ödemekten kaçışı yok benim bugünlerde aklıma takılan ise maaşı üzerindeki bu icra devamlı mi acaba yoksa belli bir süresi var mıdır, olmaması lazım mantıken

Ödemekten kaçışı yok benim bugünlerde aklıma takılan ise maaşı üzerindeki bu icra devamlı mi acaba yoksa belli bir süresi var mıdır, olmaması lazım mantıken
Nasıl oldu ki, birikmiş mi vardı?

Merhabalar arkadaşlar,bir ay önce çekişmeli boşanma davası açtım.Oglumuz 2.5 yaşında bile değil,geçici velayeti bana verildi,500 TL de nafaka bağlandı.Babasi da cevap dilekçesinde hem nafakayi ödeyemeyecegini ileri sürüp kaldırılmasını talep etti hem de velayeti istedi.Bugun sosyal hizmet uzmanı ile görüşme yaptık.Sorular sordu cevapladım,yazdı.Rapor hazırlayıp mahkemeye sunacak.Babasina verilse sizce bakabilir mi dedi,iyi baba mıdır ? Sevgi gosterir oynar fakat temel ihtiyaçlarını görme konusunda eksik kalır ve güvenliğini sağlayamaz dedim.Mesela ağzında çerez varken çocuğu güldürüyor çocuk yere yatıp kahkaha atıyor o da buna gülüyor, birkaç kez boğulma tehlikesi geçirdi.Cocuk ona gittiğinde aklım kalıyor dedim.Aynen de öyle.Bu arada çocuğun bensiz uyumadigini söyledim.Bir gün deneme yaptık uyumadı bununla ilgili mesajlarimiz da var çıktısını aldım fakar dosyada olmayan şeye bakamıyorum dedi,olsun mahkemeye sunarız.
İnsan ister istemez geriliyor.
Sizce sonuç ne olur ?
2.5 yaşında bir çocuğum velayetini siz velayet görevinizi yerine getirmezseniz anca mahkeme babaya verir onun haricinde hiç korkmayın

Kızlar bede bir şey sormak istiyorum.daha 1 aylık bebeğim var. Boşanıyor uz. Ne sıklıkla görüş veriyorlar bu kadar küçük çocukta?
Alıp götürmesine izin verirler mi sonuçta daha süt çocuğu yavrum.
1 iki saat anca alır belki oda siz yanındayken daha çok küçük

500 tl için adamın attığı taklalara bak

“ nafaka cinayet sebebi “ diyen adamlar bunlar işte

Çocuğuna 3 kuruş ödemekten aciz insanlar

Ayrıca ağzında çerez varken güldürmek nedir ya , öldürecek çocuğu mazallah

Merak etmeyin size verirler.

Back