Oğlumun üstüne kaynar su döküldü

busenaz konyar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
7
3
21
2 yaşındaki Oğlumun kolu sobanın üstündeki çaydanlığa takıldı çaydanlık döküldü ve oğlum sıcak sunun üzerine düştü tabi bunlar saniyeler içinde oldu hemen kıyafetlerini çıkardım soğuk suya tuttuk ama eşimle ayağımız birbirine dolandı hastaneye koştuk hemen karnının sol yanı tamamen derisi soyulmuştu pansuman yaptılar hergun gelin dediler yaklaşık 5 gündür ağlamaktan harab oldum kendime kiziyorum ama ne çare 4 gündür o yanıklara rağmen oğlum oynuyor ve yemeğini yiyordu fakat dün çocuk cerrahisine götürdüm ve sarkan deriyi mendile temizledi başka bı krem sürdü yine sardı ama oğlum ondan sonra çok ağladı ve özellikle bugün elini karnına götürüyor ve kaşımaya çalişiyordu canı çok aciyordu belliydi ne yapacam hiç bilmiyorum kaşıntı kaç gün sürer acaba nolur yardım edin bu durumu yaşayanlar varsa onu öyle görünce paramparça oluyorum iyileşiyor diye mi kaşınıyor acaba nolur yardım edin perişan olmuş durumdayım

Çocukken ben de yanmıştım , misafirlikte çaydanlık bacağıma dökülmüş, hayal meyal hatırlıyorum, çok şükür iyilesti ne iz kaldı ne bisey, Kaşınma iyileşme belirtisi , yara kabuk attıkça yeni deri gelecek, kremleri düzenli kullanın, çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm rabbim şifa versin. Baktınız kötü tekrar randevu alın

Annemlerde diyor iyileşme belirtisi ama o acı çekiyor ve dayanamıyorum

Kuzenimin çocuğunun üzerine de fokurdayan kettle dökülmüştü başı hariç omuzdan aşağı tüm vücudu mahvolmuştu, kalp damarlarına kadar enfeksiyonlu yara olmustu kalp ameliyatı olmak zorunda kaldı şükür sizin o kadar değil o da bikc ay hastanede yattı dikkat ettiler kasimasin dokunmasin diye ama bikac ay sonra hiçbir toparlandı, siz kremine temizligine dikkat edin geçer inşallah

Rabbim şifa versin benimde oğlumun ayağına çaydanlık dökülmüştu derisi komple soyulmustu her gün pansuman yaptılar geçiyor merak etmeyin kasinmasi o bölgenin yeniden kabuklasmasindan oluyor arada aleo vera özü sürün taba oluştuğunda daha hızlı toparlıyor

Annemlerde diyor iyileşme belirtisi ama o acı çekiyor ve dayanamıyorum
Bir anne olarak yürek sızınızı çok iyi anlıyorum, resmen içim sızladı ilk okuduğumda, bir daha çok dikkatli olun , çocuklar her yere elini atıyor, sizinki çocuk bile değil daha bebek sayılır, benim kızım da çok yaramaz ve çok korkuyorum, herseyi kaldırıyorum korkumdan, Allah bütün çocuklarımızı korusun...

Zeytinyağı çok iyi geliyor gerçekten, annem mum ve zeytinyağından yanık kremi yapardı...

Çok üzüldüm rabbim şifa versin. Baktınız kötü tekrar randevu alın
Doktor dün dedi cuma getirin randevu
Allah razı olsun hepinizden gerçekten çocuklar herşeye el atıyor ama ben sobaya hep dikkat ederdim annem hep uyarırdı bı an nasıl yaptı inanın bende bilmiyorum olan oldu ama şuan sadece bı an iyileşsin istiyorum akşamları çok rahat uyuyor ama gündüzleri ağlıyor ve kaşımaya çalışıyor keşke benim başıma gelseydi diyorum başıma gelseydi bu kadar acimazdi canım çok üzülüyorum

Bir olana bir de ölene çare yok derler , rabbim beterinden korumuş, bol bol sadaka ver , çabuk iyileşsin kuzucuk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…