lütfen konum tasınmasın buda benim icin büyük bir dert cünkü.. İyi geceler herkese.. 33 aylık oglumun ayak tırnakları dökülüyor daha önce böyle bisey yasamis birisi varmı ? ilk kez tırnaklarını keserken farkettim bir bucuk ay kadar önce.. Sonra hemen aile hekimine götürdüm cocuk doktoru baksın daha iyi belki tahlil ister dediler. Sonra cocuk doktoruna götürdüm muayene etti çinko eksikligi deyip vitamin verdi. Tahlil yapmıcakmısınız dedim gerek yok bunu kullanın düzelmezse bir cildiyeye götürün dedi. Bi hafta vitamini kullandık ama düzelme olmadı cildiyeye götürdüm dr baktı ve bi krem verdi sadece tahlil istemedi gene vitamine de devam et dedi 10 gün sonra kontrole götürdüm tmm düzelir devam edin kreme vitamine dedi. Ama hala düzelmedi ayak tırnakları yarısından kırılıyor sonra dökülüyor alttan yeni tırnak geliyor.. Anlamadım ben bu işi.. Yeni ayakkabı aldım acaba ayakkabımı yaptı diye ama zannetmiyorum ayakkabıyı da bayadır kullanıyordu bu kırılmalar dökülmeler 1 bucuk aydır falan var... Basına böyle bisey gelen varsa yardımcı olursa cok sevinirim smdi kremini sürdüm tırnaklara icim acıyor bakamıyorım dogru düzgün. Olmazsa haftaya gene dr a götürcem tahlil yapın diye israr edicem bu sefer.. Hea bu arada mantar falan degilmis doktorun soyledigi...