Oğlumun temizlik hallerİ :) izlemeden geçmeyin.

benimde iki oğlum var ikiside temizlik hastası ..oyunckları topla desem toplamazlar ,ama evi silin süpürün deyince gözleri parlar sevinçle temizlik yaparlar...benimkiler biraz abartır bunalıma sokarlar benii

oyy yerim onu nasılda tatlı siliyorsunuz öyle.. hele oyuncagı kaldırıp atması masallah annesi nazar degmesin:1hug:

bayıldımmm...bizim eve de gelsin bu ufaklık...yerim ben onu...maşalllahhhh...

oyyy yerim onu ben çok şeker. maşallah çokda hamarat:)))

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar darısı sizin başınıza :)

maşallah sübhannallah ya dip köşe temizliğimi yapıyodu girdi masanın arkasına çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

kuzuuuu Şeniz
maşallah çoooook tatlı annesi
yerim ben onun temizlik yapışını

sırtın yere gelmes annesi,millet kız ister yardım etsin die oğlanın hası burdaa:roflol:

Oğlum diye söylemiyorum çok hamarattır damat arayanlara duyrulur hahahaaaaaa :)

ben daha yeni izledim, maşallah çok tatlıymış oğlunuz, benim yerime bikere öpün ne oluropuyorumnanaktan. Hamaratlığını annesinden aldığını söylemeye gerek yok tabi :lepi:

yorumlar için teşekkürler kızlar oğlumun daha ne marifetleri var saymakla bitmez viledayla yerleri silmeye çalışır evleri süpürmeye çalışır büyüyünce işimi kolaylaştırcak :)))

oyyyy maşallahhhhhhh ta masanın altlarına gırıp silio çok fenaaaaaaaaaa=))))))))))))))

ayyy daha yenı ızledım ben bunu masallah pek de hamarat mıs oglusun o oyuncagı nasıl fırlatıo arkaya cok guldum allah bagıslasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…