Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dogum yapalı 2 ay oldu ama ben hala ara sıra unutup karnımı dinliyorum:) saniyelik hala telaşlanıyorum niye vurmadı diye :) siz alışabildinizmi:)
canım normal bende sürekli aynada kendime bakıyordum karnıma dokunuyordum okarnımdaki hareketlerini arıyordum yatarken yüz üstü uyudugumda uyanıp karnıma baktıgım oldu bebegin üstüne mi yattım diye :) şimdi üc ayık kızım alıştım artık şimdi de emmeyi bırakmasını istemiyorum emerken gözlerine bakması ve minik elleriyle dokunması cok güzel
canim bende yasadim seninkine benzer seyleri canim mesala ben ilk dogum yaptigimda oyle alismisimki karnimi seve seve uyumaya bi sure bebeyim dogmasina ragmen buna devam ettim sonrada kendime guluyodum.sonra farkinda olmadan oturup kalkisima bile dikkat ediyomusum esim soyledi.guzelim dokuz ay oyle alistikkki binnnacik canlarla yasamaya insan dogursa bile halen inanamiyo ve annelik icgudusu ya
canım normal bende sürekli aynada kendime bakıyordum karnıma dokunuyordum okarnımdaki hareketlerini arıyordum yatarken yüz üstü uyudugumda uyanıp karnıma baktıgım oldu bebegin üstüne mi yattım diye :) şimdi üc ayık kızım alıştım artık şimdi de emmeyi bırakmasını istemiyorum emerken gözlerine bakması ve minik elleriyle dokunması cok güzel
ne guzel yazmissin annelik icgudusu iste canim.bu arada emzirmek cok guzel bi temas gercekten minnacik elleriyle annesine dokunmasi gozleriyle bakmasi oyyy .benim kizim emicem diye bide kahkaha atiyor ay bi gorsen dunyanuiin en seker seyleri.insallah bebeyin emmeyi birakmaz benim kizimda mayisin11 de allahin izniyle uc aylik olucak
ben de hic ozlemem ay cok zor diyordum hamilelilk icin ama onu attıgı tekmelerden aldigim keyfi cok ozluyorum sanirim hepimiz birer cocuk dah ayapariz bu gidilsle:)
OFF SORMAYIN KEŞKE HALA KARNIMIN İÇİNDE OLSA YARAMAZ KIZ :roflol: ÜFF HELE GECELERİ UYUMUYOR BİZİM TONTİŞ VE İMKANIM OLSA ALIP TEKRAR KARNIMIN İÇİNE SOKUP UYUMAK İSTİYORUMM :dance: O DERECE GECE ÇILDIRIYORUM GECE 12 OLMASINDAN ACAYİP KORKUYORUM ÇÜNKÜ GECE 12 DEN SABAH 7 KADAR HİÇÇÇÇ AMA HİÇ UYUMUYO YA BİR BEBEK OKADAR SÜRE UYMAZMII İŞTE HERGECE BENDE KARNIMI OKŞUYORUM VE KIZIMI TEKRAR KARNIMA SOKMAK İSTİYORUMM :roflol::roflol: