oglumun sag elı yandı

ay cnm bnm kıyamam ben ona nasılda canı yanmıştır geçmiş olsun allah bidaha göstermesin

yavrum benim kıyamam yaa vallahi benim içim acıdı melekcim yanık acısı zor olur ben de en çok yanıktan korkarım ama allahtan bebeklerimiz bizden daha güçlü acıya daha dayanıklılar inşallah bir daha böle bişey yaşanmaz ve hiç bir bebeğimizin başına gelmez

çok geçmiş olsun tam tehlikeli zamanları dikkat etmek lazım benim oğlum da sürekli karıştırmak acayip meraklı

çok geçmiş olsun melek utku insanın kalbi dayanmıyor onların hiçbir acısına
inşallah kısa zamanda iyileşir

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm felaket oldu bunlar ya saniye gözümüzü ayıramıycaz artık herhalde bunlardan

Canım benim, çok geçmiş olsun, acısız ağrısız geçer inşallah..Üzme sen de kendini, çocuk bu, düşe kalka büyür, n'apalım, olacak böyle şeyler..

ayy canım gecmııs olsun kıyamam ben ona
bende mutfakta deterjanlarım aşağı dolaptaydı hepsını yukarı kaldırdım eger arkadaslar kolay yerdeyse ona da ulasabılır bebeklerımız

herkeze ıyı dıleklerı ıcın cok tesekur ederız teyzelerı allahım tum bebıslerı korusun gercekten bıanda nasıl nereye gıttıklerı anlasılmıyo ıyıce hareketlı oldular bızde dun pansumanı elımızde durdurmadık dedık enfeksıyon kapmasında bugun tekrar goturdum su toplayan yerlerı dun patlatmıslardı bugunde onları temızleyıp yaptılar pansumanı pazara tekrar gıtcez oglusumla beraber teyzelerı ve bebsılerı opuyoruz

Ay canım benim ya çok geçmil olsun Umarım hemen iyileşir o minicik eli

cok gecmıs olsun canım.benım oglumda cekmecelerı acmaya basladı.yurutecıyle ulasabıldıgı cekmecelere ulasıp acıp kapatıyo.parmagı arada aklır dıye bantladım cekmecelerı .artık uzunca bır sure gozlerımız uzerınde olacak.Allahım tum bebeıslerı meleklerımızı korusun...

X