oglumun sag elı yandı

melek_utku

oglumsum ıyıkı varsın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
149
0
37
selam arkadaslar dun aksam ıftar vaktı fırından bısey cıkarmıstım tam ıftarımı actım dalgınlıgıma geldı ve oglum fırına gıtmıs elı yandı elı sarılı suan su topladı ve patlatıp pansman yaptırdılar cumartesı gunu tekrar gıdıcez pansumana:KK43:( onu oyle gorunce mahvoldumm mafoldumben

canım benım oglumunda elı yandı bır hafta pansuman oldu sımdı cok ıyı sukurler olsun

gecmış olsun

cok tesekurler arkadaslar kıbela sızede gecmıs olsun cnm ıns bızde atlatırız bıran once

saol canım normalde yanıklarda pansuman olmuyor ama kucuk bebekler koruyamaz dıye benım oglumada pansuman yaptılar canım

evet cnm mıkrop kapmasınlar dıye sarıyolarmıs normalde yanık kapatılmazmıs ama saolsun oglum az once cıkardı pansumanı ben tekrar yaptım meraklı durdurmuyokı sankı yanan o degıldı ama okadar cok agladıkı anlatamam gozu hıcbıseyı gormedı okadar kandırmaya calısmama ragmmen

oyyyyyyy kıyamammmmmmm çok gecmiş olsun annesi.. evet artık çok dikkaet edilmesi gerekn zaman .. her an herşeyyi yapabiliyorlar........ama neyseki iz felan kalmıyacak.... tekrar gecmiş oslun

çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm...geçende benim görümcemin kızının ayağıda yanmıştı..kantron yağı sürün demiş doktor..aklında olsun canım..hiç bir iz falan bırakmıyor ve ağrısını alıyormuş..

X