Merhaba benim 15 aylık bir oğlum var bazı mecburi sebeplerden dolayı ondan 6 günlüğüne ayrılıp şehir dışına gitmem gerekiyor.Bebeğim meme emiyor .Bu süre zarfında annanesi ile kalacak.Tek endişem bu ayrılık onu ne derece etkiler kendi içinde sorun yaşar mı?Memeden kesmek istemiyorum bu süre zarfında emmeyecek doğal olarak tekrar karşılaştığımda oğlumla memeye devam etmesi mi daha uygun ya da şehir dışına çıkmadan memeden kesmem mi doğru buna da karar veremiyorum .Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Meltem hanım.
Umarım artık son defa bunu yazıyorumdur. Ben sitenin kadrolu psikologu değilim. Sizlere vaktim elverdiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ayrıca çocuk uzmanlık alanım dışında.
Bundan sonrasında beklemekten şikayet eden üyelerin sorularını cevaplamayacağım.
Sevgili Atospatos, ben çocuk konusunda uzman değilim. Sorunuzu çocuk konusunda uzman bir meslektaşıma yöneltmeniz doğru olacaktır.
ilğiniz için teşekkürler ben şikayet anlamında yazmadım onu lütfen yanlış anlamayın meltem hanım sadece ben konuyu açarken falan bir yanlışlık yaptım mı ki aceba diye öyle bir şey yazdım sizi kırdıysam özür dilerim.Tekrar teşekkür ederim.