bilmiyorum dünya o kadar kötü olmuş kiÖyle yapma ver altını değiştirsin babalık bağı kuvvetlenir. Inan bana düşüncen yanlış o babası. Lakin baba ve anne dışında herkese karşıyım bu alt degistirme hususunda...
Dünya babalara güvenmeyecek kadar kötü değil. Hamile olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz. Siz evladınizin bi yarısı diger yarısı baba .bence harika bir anne olacaksınız sağlıkla al yavrunu kucağına...bilmiyorum dünya o kadar kötü olmuş ki
Çok teşekkür ederim canımDünya babalara güvenmeyecek kadar kötü değil. Hamile olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz. Siz evladınizin bi yarısı diger yarısı baba .bence harika bir anne olacaksınız sağlıkla al yavrunu kucağına...
Mahremiyet tanimlamasi Kisinin inancina ve degerlerine gore degisir.O zaman ciplak dolasan ve o sekilde yasamanin serbest oldugu ulkelerde var ne yani oraya gitseniz sizdemi ciplak devam edeceksiniz yasantinizaHer sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
Siz saka misiniz?? 2016da şöyle yazmış konu sahibi
arkadaşlar size bir sorum olacak.3çocuk annesiyin 15 ve 10 yaşında 2 oğlum ve 13 yaşında 1 kızım var.15 yaşındaki oğlum geçen gün banyo yaparken sırtını keselemek için içeri girdiğimde bir an 2 bacağını açtığında pipisinin 3cm civarında olduğunu farkettim.
Sizin bu oğlanlarınızın pipisiyle derdiniz ne??
Inşallah fakedir
Konu sahibi gerçek mı değil mi bilmiyorum. Gerçekse cok tuhaf değilse de böyle konular açtığı için pedofili olduğunu düşünüyorumKonu sahibi gerçek yani? İnanmak istemiyorum gerçekten. Nasıl sağlıksız bir düşünce yapısı...
Konu sahibi gerçek mı değil mi bilmiyorum. Gerçekse cok tuhaf değilse de böyle konular açtığı için pedofili olduğunu düşünüyorum
Evet siz de haklisiniz. Nerden tutarsanız tutun mide bulandırıcıHaklısınız. Ama bence çocuklarına mahremiyet eğitimi vermeyen, bunun yanlış olmadığını düşünen ve en başta mahremiyete kendi saygı duymayan ebeveyn, pedofiliden daha tehlikeli. Çünkü bu ebeveyne sahip çoçuğun, istismara karşı gardını alması zor. Kaldı ki, konu sahibinin çoçuğunun fotoğrafını çekmesi istismar.Mune acaba konu sahibiyle iletişime mi geçseniz? Hiç hoş bir durum değil, gerçekse ilgili makamlara bildirim yapmakta fayda var diye düşünüyorum.
Üye olur olmaz soluğu burada mı aldın? Milleti sinirlendirip linçlenince eline ne geçecek? Bu motivasyonu nerden buluyorsun merak ettim. Bu kadar mı işsizsinEvet Yapıyorum Kızım Var 14 Yaşında Bikinisiz Denize Giriyor Buna Kimse Hesap Soramaz
Yoo anneler istediği gibi yönetemez çocuklarını bir toplumda yaşıyorsak ortak doğrulara da uymak zorundalar.Sizin bu laflarıniza çok yazık sizene sanane o bir anne istediği gibi oğlunu yönetir lafa bak istismara acıkmış Tabi tabi oldu çok haksızsınız
Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilimÜye olur olmaz soluğu burada mı aldın? Milleti sinirlendirip linçlenince eline ne geçecek? Bu motivasyonu nerden buluyorsun merak ettim. Bu kadar mı işsizsin
Ben istediğim gibi yönetirim bu benim hayatım 1 kızım 2 oğlum varYoo anneler istediği gibi yönetemez çocuklarını bir toplumda yaşıyorsak ortak doğrulara da uymak zorundalar.
Agajshsjhs kimse size hesap sormadı ki ya. Kendi kendinize yırtınıyorsunuz.Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Kendi kendime yirtinmıyorum hanımefendinin az önceki verdiği cevaba nediceksiniz acaba kimse kimsenin hayatına müdahale edemez ve karışamaz lütfenAgajshsjhs kimse size hesap sormadı ki ya. Kendi kendinize yırtınıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?