Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

Siz saka misiniz?? 2016da şöyle yazmış konu sahibi

arkadaşlar size bir sorum olacak.3çocuk annesiyin 15 ve 10 yaşında 2 oğlum ve 13 yaşında 1 kızım var.15 yaşındaki oğlum geçen gün banyo yaparken sırtını keselemek için içeri girdiğimde bir an 2 bacağını açtığında pipisinin 3cm civarında olduğunu farkettim.

Sizin bu oğlanlarınızın pipisiyle derdiniz ne??
Inşallah fakedir

bilmiyorum dünya o kadar kötü olmuş ki
Dünya babalara güvenmeyecek kadar kötü değil. Hamile olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz. Siz evladınizin bi yarısı diger yarısı baba .bence harika bir anne olacaksınız sağlıkla al yavrunu kucağına...

Çok teşekkür ederim canım . İnşallah öyle olurum duysallıkda var tabi amin inşallah

Mahremiyet tanimlamasi Kisinin inancina ve degerlerine gore degisir.O zaman ciplak dolasan ve o sekilde yasamanin serbest oldugu ulkelerde var ne yani oraya gitseniz sizdemi ciplak devam edeceksiniz yasantiniza onceki paylasiminizi paylasmislar gordumde 15 yasindaki ergenin ic camasirsiz banyosunda ne isiniz var sizin vallahi cok sey geciyor icimden ama yazamiyorum engel yememek adına. Sizin aile mahremiyet kavrami yok ve bu cok üzücü bir o kadarda tehlikeli cok üzüldüm cocuklarin adina

Konu sahibi gerçek yani? İnanmak istemiyorum gerçekten. Nasıl sağlıksız bir düşünce yapısı...

Konu sahibi gerçek mı değil mi bilmiyorum. Gerçekse cok tuhaf değilse de böyle konular açtığı için pedofili olduğunu düşünüyorum

Haklısınız. Ama bence çocuklarına mahremiyet eğitimi vermeyen, bunun yanlış olmadığını düşünen ve en başta mahremiyete kendi saygı duymayan ebeveyn, pedofiliden daha tehlikeli. Çünkü bu ebeveyne sahip çoçuğun, istismara karşı gardını alması zor. Kaldı ki, konu sahibinin çoçuğunun fotoğrafını çekmesi istismar. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. acaba konu sahibiyle iletişime mi geçseniz? Hiç hoş bir durum değil, gerçekse ilgili makamlara bildirim yapmakta fayda var diye düşünüyorum.

Evet siz de haklisiniz. Nerden tutarsanız tutun mide bulandırıcı

Evet Yapıyorum Kızım Var 14 Yaşında Bikinisiz Denize Giriyor Buna Kimse Hesap Soramaz
Üye olur olmaz soluğu burada mı aldın? Milleti sinirlendirip linçlenince eline ne geçecek? Bu motivasyonu nerden buluyorsun merak ettim. Bu kadar mı işsizsin

Sizin bu laflarıniza çok yazık sizene sanane o bir anne istediği gibi oğlunu yönetir lafa bak istismara acıkmış Tabi tabi oldu çok haksızsınız
Yoo anneler istediği gibi yönetemez çocuklarını bir toplumda yaşıyorsak ortak doğrulara da uymak zorundalar.

Üye olur olmaz soluğu burada mı aldın? Milleti sinirlendirip linçlenince eline ne geçecek? Bu motivasyonu nerden buluyorsun merak ettim. Bu kadar mı işsizsin
Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim

Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Agajshsjhs kimse size hesap sormadı ki ya. Kendi kendinize yırtınıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…