Bir soru daha sorabilir miyim? Geçtiğimiz yaz bir kez ondan gizli fotoğrafını çekmiştim ve fotoğrafta pipisi gözüküyor bunu kendisi görünce hiç utanmadı güldü ama kimse görmesin dedi bana. Sizce utanmış mıdır?Tabiki giydirmelisiniz bence şimdiye kadar giydirmemeniz hata
Her sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
Bir soru daha sorabilir miyim? Geçtiğimiz yaz bir kez ondan gizli fotoğrafını çekmiştim ve fotoğrafta pipisi gözüküyor bunu kendisi görünce hiç utanmadı güldü ama kimse görmesin dedi bana. Sizce utanmış mıdır?
Kocaman insanlar bile üstsüz ve altsız giriyorduCocugun altini bile ebeveyn haricinde kimsenin yaninda degistirmemek gerekiyorken 13 yasina kadar mayosuz denize girmesi ve o sekilde guneslenmesi saka bile olamaz bu ya.Mahremiyet egitimi diye bir kavram var
Tatil yeri neresi? cok merak ettimdeKocaman insanlar bile üstsüz ve altsız giriyordu
Hamileyim inşallah bebeğim doğduktan sonra babasının yanında bile altını açmayı düşünmüyorum çıplak yapmanız normal geliyo artık çocuğa ama hayatını karartmayınHer sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
O kocaman insanlar sizinde belirttiginiz gibi turistler yani onlarKocaman insanlar bile üstsüz ve altsız giriyordu
Kocaman insanlar bile üstsüz ve altsız giriyordu
Öyle yapma ver altını değiştirsin babalık bağı kuvvetlenir. Inan bana düşüncen yanlış o babası. Lakin baba ve anne dışında herkese karşıyım bu alt degistirme hususunda...Hamileyim inşallah bebeğim doğduktan sonra babasının yanında bile altını açmayı düşünmüyorum çıplak yapmanız normal geliyo artık çocuğa ama hayatını karartmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?