Oğlumun plajda mayo giymemesi normal mi?

abber1ine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
4
17
38
46
Her sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?

Tabiki giydirmelisiniz bence şimdiye kadar giydirmemeniz hata
Bir soru daha sorabilir miyim? Geçtiğimiz yaz bir kez ondan gizli fotoğrafını çekmiştim ve fotoğrafta pipisi gözüküyor bunu kendisi görünce hiç utanmadı güldü ama kimse görmesin dedi bana. Sizce utanmış mıdır?

Artık delikanlı olmuş yani çoktan giymeye başlamalıydı...
Ben çocuklarımın böyle bir durumu görmelirini hiç istemezdim.
Pedefili nin olduğu bir dünyada nasıl bu kadar rahat oldunuz ki...

Son düzenleme:

Şaka mısınız siz? Bağnaz biri kesinlikle değilim ama bu kadarı çok fazla. Tehlikenin farkında mısınız? Çocuğunuzu istismara açık hale getirmişsiniz her şeyden önce. Ne kadar bilinçsizsiniz. Utanmış mıdır diye de sormuşsunuz, sizin gibi bir ebeveyn tarafından büyütüldüğü için utanmamış olabilir. Siz nasıl bir annesiniz çocuğunuzun çıplak fotoğrafını çekiyorsunuz?

İnşallah fakesinizdir.

Değilseniz çok yazık.

Cocugun altini bile ebeveyn haricinde kimsenin yaninda degistirmemek gerekiyorken 13 yasina kadar mayosuz denize girmesi ve o sekilde guneslenmesi saka bile olamaz bu ya.Mahremiyet egitimi diye bir kavram var
Kocaman insanlar bile üstsüz ve altsız giriyordu

Erkek yavrumun altını dahi kimseye değiştirmedik sahil de yaşıyorum camdan bakınca plaj neyseee susuyorum yazık... acaba kızınız olsa aynı hamleyi yapar mıydınız. Suriyeliler geliyor onlar bile iç çamaşırı ile girmiyor denize onlar bile birşeyler kavradı bu modernlik değil maldivlerde de olsa 18 yaşına gelmemiş bir bireyi çıplak plajda görünmesine izin vermek istismardır...

Hamileyim inşallah bebeğim doğduktan sonra babasının yanında bile altını açmayı düşünmüyorum çıplak yapmanız normal geliyo artık çocuğa ama hayatını karartmayın

Turkiyede mi yaşıyorsunuz? Bu yazdiklariniz bana o kadar uzak geldi ki.

Hamileyim inşallah bebeğim doğduktan sonra babasının yanında bile altını açmayı düşünmüyorum çıplak yapmanız normal geliyo artık çocuğa ama hayatını karartmayın
Öyle yapma ver altını değiştirsin babalık bağı kuvvetlenir. Inan bana düşüncen yanlış o babası. Lakin baba ve anne dışında herkese karşıyım bu alt degistirme hususunda...

Nerede yaşıyorsunuz?

Turistler çıplak diye oğlunuzu buna dahil etmeniz hatta orayı tercih etmeniz bile anormal bana göre. Başka yer mi yok denize girecek?

Birde çocuğun çıplak fotoğrafını çekmişsiniz,şaka mısınız . İnsanların arasında çırılçıplak dolaşan çocuk neden fotoğrafın çekildiğinden utansın ki normallestirmissiniz durumu gözünde.

Bu kadar şey yazdım ama konu gerçek değildir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…