Evimizin master chefi yazdırın
Iyi ki dogdun masrafa bogdun
Yolların hastasıyım doğum günü pastasıyımaz düşünüp gelem
Ya daa ömrümüzü yedin al bunu da ye
Dediler yıldız gibi parlıyorsun dedim olabilir
Yaaa gerçekten harikasınızGeleceğin Şefi, iyi ki doğdun
Olabilir ya da
bıçağın keskin olsun Can şefimizolabilir
Can model burda
Bugün eşimin doğum günü. Bişey yazdırmam genelde ama bunu yazdırayım bugün eğlenelim biraz. Bende de var bir %100 aslan.Bu aylarda doğanlara efsaneler temmuzda doğar yazdırıyorlar genelde. Aslan burcuysa eğer hoşlarına gidiyor.
Haftasonu eşimin doğum günü bende pastasına 'cute but leo, but cute'' (tatlı ama aslan burcu ama tatlı) yazdıracağım. Aslan burcunun yürüyen hali çünkü
İnanirmisiniz aslan burcu duruşundan anlaşılıyor ben çok iyiyim ya diyor sürekliBu aylarda doğanlara efsaneler temmuzda doğar yazdırıyorlar genelde. Aslan burcuysa eğer hoşlarına gidiyor.
Haftasonu eşimin doğum günü bende pastasına 'cute but leo, but cute'' (tatlı ama aslan burcu ama tatlı) yazdıracağım. Aslan burcunun yürüyen hali çünkü
Aynen olabilir neden olmasınBu aylarda doğanlara efsaneler temmuzda doğar yazdırıyorlar genelde. Aslan burcuysa eğer hoşlarına gidiyor.
AminBenim aklima birsey gelmedi ama Allah hayirli uzun ve mutlu seneler nasip etsin parlak gencimize
Bu cok iyiIyi ki dogdun masrafa bogdun
Nice mutlu yıllarınız olsun birlikte. Ben bento cake yapacağım bakalım :)Bugün eşimin doğum günü. Bişey yazdırmam genelde ama bunu yazdırayım bugün eğlenelim biraz. Bende de var bir %100 aslan.
İnanirmisiniz aslan burcu duruşundan anlaşılıyor ben çok iyiyim ya diyor sürekli
Burcu ikizler yükseleni aslan bir yeğenim var mükemmel bir karma kendisiİnanirmisiniz aslan burcu duruşundan anlaşılıyor ben çok iyiyim ya diyor sürekli
Ayy düşünemedimBurcu ikizler yükseleni aslan bir yeğenim var mükemmel bir karma kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?