İlköğretim Yorum ve Soruları oğlumun okuma bayramı

monet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
29
0
47
a.s selam arkadaşlar.oğlum buyıl birinci sınıfta ve bende sınıf temsilcisiyim.yıl sonu için sınıfa öğretmenimizle beraber okuma bayramı etkinlikleri yapacağız. sizden bana fikren yardımcı olmanızı isteyeceğim. malum kriz ortamı var. insanları sarsmadan yapılabilecek her türlü etkinlik fikri için yardımlarınızı bekliyorum. hepinize teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Yiyecek icecek konusu kolay aslinda....Bir liste yapin...pogca...tatli tuzlu kurabiye...börek..aperetif tarzi seyler hazirlayin...iceceklerinide herkes kendi getirebilir veya ortak ödeme yapip kasa ile alabilirsiniz...:nazar:

Sinifi biraz süsleyebilirsiniz....cocuklar icin resim yapmalari...el isi tarzi birseyler yapmalari icin masalar hazirlayabilirsiniz...a.s

Netten resim örnekleri ve el isi icin fikirler bulmaniz mümkün..mesela biz ucurtma yapmistik cocuklarla..cok eglenmislerdi..şutarafagitti

Yiyecek icecek konusu kolay aslinda....Bir liste yapin...pogca...tatli tuzlu kurabiye...börek..aperetif tarzi seyler hazirlayin...iceceklerinide herkes kendi getirebilir veya ortak ödeme yapip kasa ile alabilirsiniz...:nazar:

Sinifi biraz süsleyebilirsiniz....cocuklar icin resim yapmalari...el isi tarzi birseyler yapmalari icin masalar hazirlayabilirsiniz...a.s

Netten resim örnekleri ve el isi icin fikirler bulmaniz mümkün..mesela biz ucurtma yapmistik cocuklarla..cok eglenmislerdi..şutarafagitti

teşekkür ederim canım...
ilgin için sağol

Basit bir ront hazırlayabilirsiniz,çocuklar ne yapsa güzel oluyor,hataları bile...Küçük yarışmalarda eğlenceli olur....

X