ayy boya mı onlarr ben onları yapıştırıcı sandım ne kdr güzel bir şeyler yapmışssınız :)
evlendiğimde benim bebeğim olsaydı ben ona böyle şeyler yapsaydımçöp adamdan başka bişeyy çizemezdim
Selam arkadaşlar...
Haziran annesi olarak yavaş yavaş oğlumuz Tuğranın odasını hazırlamaya başladım...
Odasını beğendik çilekten safari bebek oda takımını (Karyola ve şifonerini) almaya karar verdik...
Ona göre bende odasını safari olarak dizayn etmeye karar verdim ve ilk işim oğlumun odasının duvarlarından başladım... Baya uğraştırdı ama bence değdi
Eki Görüntüle 381003 Eki Görüntüle 381004 Eki Görüntüle 381005 Eki Görüntüle 381006 Eki Görüntüle 381007
Selam arkadaşlar...
Haziran annesi olarak yavaş yavaş oğlumuz Tuğranın odasını hazırlamaya başladım...
Odasını beğendik çilekten safari bebek oda takımını (Karyola ve şifonerini) almaya karar verdik...
Ona göre bende odasını safari olarak dizayn etmeye karar verdim ve ilk işim oğlumun odasının duvarlarından başladım... Baya uğraştırdı ama bence değdi
Eki Görüntüle 381003 Eki Görüntüle 381004 Eki Görüntüle 381005 Eki Görüntüle 381006 Eki Görüntüle 381007
Beğendiniz için çok tşk ederim... Ben cocuklar için olan parmak boyalar varya kutunun içinde 6 tane kucuk kutu boyalar var onlarla boyadım. istediğim renkleride birbirne karıştırarak elde ettim. fırca yardımıyla bazende parmaklarımla boyadım çok maliyetli olmadı sanırım parmak boyası 7-8 tl gibi birşeydi ben iki kutu olmıştım. Parmak boya kulanmamın nedeni ise içinde kımyasal made yok, çocugum için daha sağlıklı hem renkleri daha canlı ve kolayca silinebiliniyor biz tayıcıyız giderken evi temiz teslım etmemız gerekıyor kolayca cıkarabılelim diye.merhabalar.. öncelikle oda çok güzel olmuş çok beğendim...allahım kullanmak nasip etsin.. bende ekim sonunda oğluşumu kucağıma alcam kısmetse.. şunu soracaktım.. bende duvara bişeyler çizmek istiyorum ancak bunun içi bir sürü küçük kutularda boya temin etmek gerekiyor.. siz nereden temin ettiniz.. maliyetli oldumu ?
cnm ellerınıze saglk bışı şorucm ısımlı resmı nerden aldınz duvardakı cok begendım bende almak ıstıorum da
merhabalar.. öncelikle oda çok güzel olmuş çok beğendim...allahım kullanmak nasip etsin.. bende ekim sonunda oğluşumu kucağıma alcam kısmetse.. şunu soracaktım.. bende duvara bişeyler çizmek istiyorum ancak bunun içi bir sürü küçük kutularda boya temin etmek gerekiyor.. siz nereden temin ettiniz.. maliyetli oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?