Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğlumun odasına yapmış olduğum duvar boyası

mientje

...bu "AŞK" bAŞKa...
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
48
1
96
Erzincan
Selam arkadaşlar...
Haziran annesi olarak yavaş yavaş oğlumuz Tuğranın odasını hazırlamaya başladım...
Odasını beğendik çilekten safari bebek oda takımını (Karyola ve şifonerini) almaya karar verdik...
Ona göre bende odasını safari olarak dizayn etmeye karar verdim ve ilk işim oğlumun odasının duvarlarından başladım... Baya uğraştırdı ama bence değdi

ayy boya mı onlarr ben onları yapıştırıcı sandım ne kdr güzel bir şeyler yapmışssınız :)

evlendiğimde benim bebeğim olsaydı ben ona böyle şeyler yapsaydım çöp adamdan başka bişeyy çizemezdim

Son düzenleme:

Evet onlar boya duvar yapıştırıcısı değil kalıcı birşey olsun istedim... beğendiğin için tşkler...

Harika olmuş emeğine sağlık

renkler ve şekiller alışıla gelmiş olmadığı içn çokkkk güzelll ve canlı...

cok guzel olmus ellerınıze saglık bızımde ınsallah osman tuğramız ekimde dogucak sabırsızlıkla beklıyoruz onu bızımde super planlarımız var ama suan ıcın erken oldugunu dusunuyorum rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder :):)

merhabalar.. öncelikle oda çok güzel olmuş çok beğendim...allahım kullanmak nasip etsin.. bende ekim sonunda oğluşumu kucağıma alcam kısmetse.. şunu soracaktım.. bende duvara bişeyler çizmek istiyorum ancak bunun içi bir sürü küçük kutularda boya temin etmek gerekiyor.. siz nereden temin ettiniz.. maliyetli oldumu ?

cnm ellerınıze saglk bışı şorucm ısımlı resmı nerden aldınz duvardakı cok begendım bende almak ıstıorum da

cnm ellerınıze saglk bışı şorucm ısımlı resmı nerden aldınz duvardakı cok begendım bende almak ıstıorum da

Beğendiniz için çok tşk ederim... Ben cocuklar için olan parmak boyalar varya kutunun içinde 6 tane kucuk kutu boyalar var onlarla boyadım. istediğim renkleride birbirne karıştırarak elde ettim. fırca yardımıyla bazende parmaklarımla boyadım çok maliyetli olmadı sanırım parmak boyası 7-8 tl gibi birşeydi ben iki kutu olmıştım. Parmak boya kulanmamın nedeni ise içinde kımyasal made yok, çocugum için daha sağlıklı hem renkleri daha canlı ve kolayca silinebiliniyor biz tayıcıyız giderken evi temiz teslım etmemız gerekıyor kolayca cıkarabılelim diye.

canım o resimleri ben kendim çizdim. Önce duvara kara kalemle istediğim resmi çizdim sonrada parmak boyalarıyla boyadım.

odanızı ben de çok beğendim, güle güle kullansın miniğiniz. ben de oğluşum için duvara kendim resim yaptım, odası denizci temalı, gemili bordürümüz var, kocaman bir deniz feneri çizip boyadım
boya olarak da nalburdan aldığım en küçük boy sentetik parlak boyalardan kullandım. üç renge ihtiyacım olduğu için 4'er liradan 12 liraya mal oldu, fırçalar zaten çok ucuz,2 lira civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…