mesaj attım facebooktan..
neyse eklemek istemiyosunuz galiba.tamam satmak isterseniz özelden flan mesaj atarsınız alıcıyım yani ama sizle iletişime gecemiyoruz
canım acelesi yok benim daha doguma 2 ay var o zamana havalarda ii olur çıktıgınız zaman haberleşiriz siz ürünleri ayırın elbet dogum yapmadan aynı gün cıkarız.
tamam ürünleri sizin için ayırdım..bir yolunu düşünüp haber vericem size..
hayırlı doğumlar olur inşallah..
Eki Görüntüle 667527 Eki Görüntüle 667551 Eki Görüntüle 667550 Eki Görüntüle 667549 Eki Görüntüle 667548 Eki Görüntüle 667547 Eki Görüntüle 667546 Eki Görüntüle 667545 Eki Görüntüle 667544 Eki Görüntüle 667543 Eki Görüntüle 667542 Eki Görüntüle 667541 Eki Görüntüle 667540 Eki Görüntüle 667539 Eki Görüntüle 667538 Eki Görüntüle 667537 Eki Görüntüle 667552
sen face adresini yaz ben ekleyim bari odan hiç olmazsa ev adresinden flan belki oralara yolum düşüyodur halledriz ama dedigim gibi acele etmeyin sadece ayırın yeter
facem herkese acık durumda nasıl ekleyemiyosunuz acaba başka birinemi attınız
sibel kurtuluş yatgın adım kapak fotoda taşlar var allah müslüman flan yazıyor profildede oglumun şuanki resmi var
biliyorum ben sizi facebookta buldum ama ekleme diye birşey yok..benim adresim ayşegül erkul çevikoğlu..
Ekleyin konuşalım..
sizin adınız yok öyle bi isim bulunamadı diyo :) face sayfanızın baglantı adresini koyalayıp yapıştırın bari :)
merhabalar ben almak istiyorum bana özelden msj atarsanız irtibata geçebiliriz
ayşegül erkul çevikoğlu demişsiniz diğer msj larda ama onu arattırınca bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?