• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oğlumun markalı kıyafetleri...

neyse eklemek istemiyosunuz galiba.tamam satmak isterseniz özelden flan mesaj atarsınız alıcıyım yani ama sizle iletişime gecemiyoruz

neyse eklemek istemiyosunuz galiba.tamam satmak isterseniz özelden flan mesaj atarsınız alıcıyım yani ama sizle iletişime gecemiyoruz

ekle diye bir buton yok..o yüzden ekleyemedim..tamam size vericem..marmara park avmye yakınım..
şöyle bir problemim var..
2 oğlum da hasta ve evden çıkamıyorum..
eşim getirse yarın akşam avmye problem olur mu?

canım acelesi yok benim daha doguma 2 ay var o zamana havalarda ii olur çıktıgınız zaman haberleşiriz siz ürünleri ayırın elbet dogum yapmadan aynı gün cıkarız.

canım acelesi yok benim daha doguma 2 ay var o zamana havalarda ii olur çıktıgınız zaman haberleşiriz siz ürünleri ayırın elbet dogum yapmadan aynı gün cıkarız.

tamam ürünleri sizin için ayırdım..bir yolunu düşünüp haber vericem size..
hayırlı doğumlar olur inşallah..

tamam ürünleri sizin için ayırdım..bir yolunu düşünüp haber vericem size..
hayırlı doğumlar olur inşallah..

sen face adresini yaz ben ekleyim bari odan hiç olmazsa ev adresinden flan belki oralara yolum düşüyodur halledriz ama dedigim gibi acele etmeyin sadece ayırın yeter
facem herkese acık durumda nasıl ekleyemiyosunuz acaba başka birinemi attınız
sibel kurtuluş yatgın adım kapak fotoda taşlar var allah müslüman flan yazıyor profildede oglumun şuanki resmi var

canım 4 tanesi kesin oluyo 3 lü yazlık tulumla kahverengi tulum tamamdır
sadece yeşil askılı dan vaz gectim çünkü 3 ay yazıyorya benim bebiş içine sıgana kadar kış gelir
zten aynen yazdıgı fiyatalarla 20 tl yapıo ama 5 li zıbın 5 tl mi oluyo anlamdım eger öyleyse yeşil askılının yerine 5 zıbını katalım yine 25 tl olsun.olmaz derseniz farletmez sadece yeşili askılıyı satabilrisniz diye söyleyim dedim olurya müşterisi olur

sen face adresini yaz ben ekleyim bari odan hiç olmazsa ev adresinden flan belki oralara yolum düşüyodur halledriz ama dedigim gibi acele etmeyin sadece ayırın yeter
facem herkese acık durumda nasıl ekleyemiyosunuz acaba başka birinemi attınız
sibel kurtuluş yatgın adım kapak fotoda taşlar var allah müslüman flan yazıyor profildede oglumun şuanki resmi var

biliyorum ben sizi facebookta buldum ama ekleme diye birşey yok..benim adresim ayşegül erkul çevikoğlu..
ekleyin konuşalım..

biliyorum ben sizi facebookta buldum ama ekleme diye birşey yok..benim adresim ayşegül erkul çevikoğlu..
Ekleyin konuşalım..

sizin adınız yok öyle bi isim bulunamadı diyo :) face sayfanızın baglantı adresini koyalayıp yapıştırın bari :)

merhabalar ben almak istiyorum bana özelden msj atarsanız irtibata geçebiliriz

mailimi açamıyorum ama tekrar bi deneyeyim.olmadı bana face adresi verin oradan görüşelim

ayşegül erkul çevikoğlu demişsiniz diğer msj larda ama onu arattırınca bulamıyorum

Back