Bebek İkinci El Oğlumun Küçülen Kıyafetleri

Toplu alımda ciddi bir indirim yapıcam, kıyafetleri koyacak yerim yok çünkü.

Elimde çok sayıda mothercare ve soobe body ve tulum var. 0-6 ay arası. İsteyene uygun fiyatlı olarak vericem.

Cnm adidas ayakkabinin fiyati nedr bide 19 numara dimi

Tüm ürünlerin fiyatlarını 5 er tl düşürdüm. 5 tl olarak fiyatlandırdığım ürünleri de hediye edeceğim.

Erkek bebek bekliyoruz, toplu alım yapmak istiyorum. Kalanları toparlayıp fiyatını yazabilirmisiniz. Aslında durumum çok iyi değil ama ilk ve tüp bebeğimiz o yüzden çok hevesliyim. Kalanları toparlar. Fiyat bildirirseniz almak isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tum urunler 5 tl mi yani oyleyse bn haziranda dogum yapicam sizin elinizdekilerin cogu kislik ben 3-4 parca secip almak istiyorum

Tum urunler 5 tl mi yani oyleyse bn haziranda dogum yapicam sizin elinizdekilerin cogu kislik ben 3-4 parca secip almak istiyorum

Çoğu duruyor. Ya pahalı geldi ya beğenilmedi bilemedim.

Hepsi cok guzel belki pahali gelmistir eliniZdekilerin cogu 3-6ay sanirim adidas ayakkabi, kot pantalon, mevlut takimi bir kac parca bisey daha eklemek istiyorum soylediklerim satildimi

Yani 5 er tl olarak dusurdum derken fiyatlarin hicbiri yazmiyorki hangi urun ne kadar yazarsaniz butceme uygun gelirse almak isterim

3 ay ve 6 ay, Kot pant ve mevlüt takımı duruyor. Bunların haricinde body ve tulumlarda var, mothercare ve soobe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…