Bebek İkinci El Oğlumun Küçülen Kıyafetleri

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Toplu alımda ciddi bir indirim yapıcam, kıyafetleri koyacak yerim yok çünkü.

Elimde çok sayıda mothercare ve soobe body ve tulum var. 0-6 ay arası. İsteyene uygun fiyatlı olarak vericem.

Tüm ürünlerin fiyatlarını 5 er tl düşürdüm. 5 tl olarak fiyatlandırdığım ürünleri de hediye edeceğim.

Erkek bebek bekliyoruz, toplu alım yapmak istiyorum. Kalanları toparlayıp fiyatını yazabilirmisiniz. Aslında durumum çok iyi değil ama ilk ve tüp bebeğimiz o yüzden çok hevesliyim. Kalanları toparlar. Fiyat bildirirseniz almak isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tum urunler 5 tl mi yani oyleyse bn haziranda dogum yapicam sizin elinizdekilerin cogu kislik ben 3-4 parca secip almak istiyorum

Tum urunler 5 tl mi yani oyleyse bn haziranda dogum yapicam sizin elinizdekilerin cogu kislik ben 3-4 parca secip almak istiyorum

Çoğu duruyor. Ya pahalı geldi ya beğenilmedi bilemedim.

Hepsi cok guzel belki pahali gelmistir eliniZdekilerin cogu 3-6ay sanirim adidas ayakkabi, kot pantalon, mevlut takimi bir kac parca bisey daha eklemek istiyorum soylediklerim satildimi

Yani 5 er tl olarak dusurdum derken fiyatlarin hicbiri yazmiyorki hangi urun ne kadar yazarsaniz butceme uygun gelirse almak isterim

Hepsi cok guzel belki pahali gelmistir eliniZdekilerin cogu 3-6ay sanirim adidas ayakkabi, kot pantalon, mevlut takimi bir kac parca bisey daha eklemek istiyorum soylediklerim satildimi

3 ay ve 6 ay, Kot pant ve mevlüt takımı duruyor. Bunların haricinde body ve tulumlarda var, mothercare ve soobe.

Back