Bebek İkinci El Oğlumun Küçülen Kıyafetleri

Sadece merakımdan soruyorum. Hızla büyüyen bir çocuğa bu kadar markalı kıyafet alacak kadar paranız varsa, neden satmak yerine durumu kötü insanlara vermeyi düşünmüyorsunuz?

İnsanın aldığında durumu iyi olabilir şimdi olmayabilir, hediye gelmiş olabilir, birinden 2. el almış olabilir, indirimden almış olabilir,.... İnsan 2. el kıyafetlerini vaktini ayırıp satıyorsa birşeylere katkı olsun diye dir. Bu zihniyetle 2. el bölümünde neden gezdiğinizi anlayamadım.

Sadece merakımdan soruyorum. Hızla büyüyen bir çocuğa bu kadar markalı kıyafet alacak kadar paranız varsa, neden satmak yerine durumu kötü insanlara vermeyi düşünmüyorsunuz?

valla ben bu satış işine işte bu yüzden girdim yani o kadar zaman gözüm gibi sakladım bir akrabımıza veririm diye istemeyince işyerinde asgari ücrtele çalışan tuvalet temizlik işlerine bakan birine vermek istedim "yok abla istemem bizdeçok var " diye umursamayınca çok şaşırdım.biraz da kızdım burada esas sorulması gereken soru şu sanırım madem o kadar çok şeyin var niye bu iştesin (ayıp değil ama bu kadar sıkıntı niye)ve kendime söz verdim.SATICAM.

Eylül doğumluyuz biz o nedenle kışlık. Yazlık az bişey vardı, onları verdim yaz bebeği bekleyen bir arkadaşıma.

Mevlut takiminin ve ayakkabinin fiyatini ogrenebilirmiyim aon olarakda kac aylik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Toptan ne kadara olur kıyafetler ve kaç aylık için hepsi? Tek de alabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…