Bebek İkinci El Oğlumun Küçülen Kıyafetleri

Hepsi markalıdır, mothercare, zara baby, kanz, lcw, bebe chocolat, adidas, c&a, funna baby.

Son düzenleme:
Elimde başka tulum ve bodyler de var. Mothercare ve soobe. İlgilenen olursa fotoğraflarım.

siyah üzerinde A yazan mont ne kadar acaba? bedeni nedir?

Sadece merakımdan soruyorum. Hızla büyüyen bir çocuğa bu kadar markalı kıyafet alacak kadar paranız varsa, neden satmak yerine durumu kötü insanlara vermeyi düşünmüyorsunuz?

Sadece merakımdan soruyorum. Hızla büyüyen bir çocuğa bu kadar markalı kıyafet alacak kadar paranız varsa, neden satmak yerine durumu kötü insanlara vermeyi düşünmüyorsunuz?

Üstünüze hiç vazife değil ama cevap vereyim, büyüyen bir çocuğun ihtiyaçları da büyür, yani 3-6 aylık bir kıyafet küçülünce mecburen 6-9 aylık kıyafetlere geçiyoruz :) bu da yeni masraflar demek. Eskileri değerlendirip yenilerini alıyorum, burada herkesin yaptığı gibi. Kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez değil mi, bunların kat kat fazlasını da ihtiyaç sahiplerine verip vermediğimi de bilemezsiniz :) fazla merak iyi değil sonuç olarak, umarım anlatabildim yani umarım anlayabildiniz.

ay bunlarne cici seyler bayıldım ama oğlum büyüdü artık, cok güzeller bence oğlu olacaklar kaçırmayın

ay bunlarne cici seyler bayıldım ama oğlum büyüdü artık, cok güzeller bence oğlu olacaklar kaçırmayın

Hepsini öznerek seçtim çok teşekkürler. Çocukların ihtiyaçları bitmiyor, bunları değerlendirmek istedim. Bir kısmı sadece bir kez yıkandı sabun tozuyla ve giyilmedi bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…