• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlumun konakları...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
oğlumun başında hala konak var. oğlum 2 ay 8 gunluk. bebek yağı surdum ama tam geçmedi. ne yapmak lazım hanımlar?

oğlumun başında hala konak var. oğlum 2 ay 8 gunluk. bebek yağı surdum ama tam geçmedi. ne yapmak lazım hanımlar?

Merhaba zeytinyağıyla başını temiz bir bezle silin biraz bekletin sonra bebek taraklarıyla temizleyin kabuklar kalkacaktır.
Eczanelerde konaklar için bazı kremler satılıyormuş onlardan da kullanabilirsiniz.

teşekkurler arkadaşm. doktor bi solüsyon verdi. sürduk ama işe yaramadı :) yine en iyisi anam babam zeytinyağı diyosun yani. deneyeceğim. sevgler

benim kızım 3 aylık şuan konak olmadı çok şükür.Çoz az olmaya başlamıştı zeytinyağının içine karbonat koyup sürdük olan yerlere yıkadıktan sonrada tarakla taradık bişey kalmadı.

benim kzımda da var konak herakşam banyo yapmadan önce bebe yağıyla masaj yapıp somra şampuanıyla yıkıyorum biraz azaldı ama tamamen geçmedi...

bizdede oldu.ne yaptıysak gecmedi.zeytinyağı bile denedik.sonra pazardan bit tarağı aldım.banydan 15 dk önce kafasına zeytinyağı sürdüm.banyo yaptırmadan önce o tarakla taradım bşicii kalmadı.sonra olmadı bi daha.ama şimdi iki kasının baslangıclarında olusmus.doktora sordum normalmi die tüylü-saclı olan heryerde olabilir dedi.şimdi oraya yapıcam..

Z.yağı sürün pamukla bikaç dakka bekletin yumuşayacaktır.
Bebek tarağıyla bıngıldağına dikkat ederk yavaşca, kızartmadan tarayın.

Banyo yapmasına yarım saat kala zeytin yağ sürün başını kapatın bu şekilde yarım saat beklesin sonra yıkayın ve saçını bebek tarağıyla tarayın.

bizde de vardı hiç elledim baktım geçmiyoo en son dün zeytin yağı sürdük.arkasına diş fırcasıyla taradım.bugün oğluşum cok hoşş olmuştuuukaydirigubbakcemile3şakkıdı

Back