Evet badem yağı hergün kullanıyor ama 2 ay oldu çıkmadı :/badem yağı öneriyorum kesinlikle çok faydasını gördüm ama uzun sürede etki gösteriyor
geçmiş olsun
Evet geçirdi doktor da stresten dedi ama şimdi streslenecek fazla bişey yok okul dışında şimdide niye çıkmıyo niye senin kirpiğine bişey olmadı benimki döküldü diye veryansın ediyo buda beni çok üzüyoStresli bir dönem geçirdi mi? Saçkıran bazen kaşları ya da kirpikleri de etkileyebiliyor. Tekrar doktora gitmekte fayda var.
Hayır bilmiyordum tabikide detaylı yazmanız iyi oldu teşekkür ederimSoguk sıkım hindistan cevizi yagi kullanabilirsiniz. Cikmasina yardimci olur diye dusunuyorum. Ama minicik sisede satilan surekli sivi kalan yaglardan bahsetmiyorum. Soguk pres olani dolaba girince sogukta beyazlasip katilasan, cikarinca sicakta eriyen bir yag.. kirpikleri falan uzatiyor, saclara da cok iyi geliyor.
Belki de biliyorsunuzdur ama detaylica soylemek istedim.
Tiroitlerine baktirdiniz miMerhaba hanımlar
Valla çok bunalldım bu sıkıntıdan konuyu bide sizlere soruyum dedim
Oğlumun 2 ay önce sağ üst kirpiği döküldü denize girmişti hergün acaba deniz suyu kirpik kökünü yakmış olabilirmi diye düşündüm ama yaksa diğer kirpiğide dökülürdü sadece sağ üst kirpikleri döküldü
Cildiyeye gittik b12 verdi bişey yok çıkar dedi oğlum hergün dert sıkıntı yapıyor okulda herkes ne oldu gözüne diye soruyor diyo
Akşam yatarken hergün badem yağı sürüyor
Bugün tekrar gidelim doktora dedim inat etti gitmem diye oğlum 16 yaşında
İnternetten çok araştırdim nasıl tekrar çıkar diye çok farklı kürler var
Acaba bu durumu yaşayan oldumu dökülen kirpik ne zaman tekrar çıkar
Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
Benim de kirpiklerim bi ara çok döküldü ben boş bir maskara kutusunun içine hint yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyorumEvet badem yağı hergün kullanıyor ama 2 ay oldu çıkmadı :/
Teşekkür ederim
Hayır canım hazır satılıyorHayır bilmiyordum tabikide detaylı yazmanız iyi oldu teşekkür ederim
Hindistan cevizi yağını nasıl çıkartabirizki
Hani aldık hindistan cevizini yağını nasıl çıkartacağım rendelesek yada robottan mı geçirmem gerekiyor
Baktırmadık Ara tatili bekliyorum detaylı tedavi içinTiroitlerine baktirdiniz mi
Bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimHayır canım hazır satılıyor
Gratis watsons gibi yerlerde kavanozda satılıyor
ergenlik çağlarında özellikle stres yapan çocuklarda kaş kirpik yolma takıntısı olabiliyor öyle bir şey mi acabaMerhaba hanımlar
Oğlumun 2 ay önce sağ üst kirpiği döküldü denize girmişti hergün acaba deniz suyu kirpik kökünü yakmış olabilirmi diye düşündüm ama yaksa diğer kirpiğide dökülürdü sadece sağ üst kirpikleri döküldü
Cildiyeye gittik b12 verdi bişey yok çıkar dedi oğlum hergün dert sıkıntı yapıyor okulda herkes ne oldu gözüne diye soruyor diyo
Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
Doğrudur bi göstermek lazımAkciğerleri i bi kontrol ettirmenizi öneririm. Kaş kirpik dökğlmeleri genel de ciğerden kaynaklanır.
Bilmiyorumki neden olduğunu tatili bekliyoruz işte araştırılacakergenlik çağlarında özellikle stres yapan çocuklarda kaş kirpik yolma takıntısı olabiliyor öyle bir şey mi acaba
Sac kiran olabilir nadirde olsa kirpikte gorulebilir.Sac kirana kesin bir cozumum var ama kirpik olmazMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?