Oğlumun kendi odasında uyumasını nasıl sağlayabilirim?

hasretpamak

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
33
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
benim 14 aylık bi oğluşum var ve aynı oda da yatıyoruz ve onun kendi odasında yatmasını istiyorum artık sizce ne zaman ayırmalıyım yanımdan?? yada nasıl kendi odasında yatmasını sağlamalıyım? gece 2 kere uyanıyor bu konuda bilgi sahibi ve tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi acaba???

Merhaba, İki çocuğumda da aynı problemi yaşadım. Üstelik ikisini de yanımda yatırmaya çok alıştırmamaya çalıştığım halde. Sanırım bu tüm annelerin ortak sorunu.
İnternette bu konuyu araştırıp çözüm ararken, bir sitede bebek ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış gece lambalarına rastladım. Pabobo. Denemek için bir tane aldım ve çocuklar buna bayıldı. Yatacakları zaman ellerine veriyorum, oynaya oynaya uyuyorlar. Gece uyanırlarsa tekrar lambayı bulup sarılıp yine uyuyorlar. bebeklere özel olduğu için tamamen güvenli, prize takıp şarj edebiliyorsunuz. Ve ışığı da bebek gözüne zararsız. Biz çok memnun kaldık.Bir deneyin derim :)

daha çok minik annesi... uzmanların önerisi 4-5 yaş....... bu konuyu araştır derim. bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…